Sari la conținut

probleme pornire suzuki SV


Postări Recomandate

Salutari . . Am o problema cu mobra . . .care nu mai porneste . .

Am dat rezervorul jos de l-am vopsit dupa ce l-am montan din nou a moto a pornit a mers circa un minut dupa care s-a stins incet si sigur . . .. . Am încercat sa imbpornesc din nou . . Electromotorul invarte dar nu porneste . . . Trebuia sa montez cumva într-un mod special furtunele alea ? Sau care ar putea fi problema ..... Eu cred ca e de alimentare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1st things 1st - nici sa vrei nu ai cum sa pui futunele alea altfel decat vrea her Suzuki (poate daca esti suficient de creativ reusesti sa incurci furtunul de vacuum cu cel de benzina, dar nici asa stricaciuni prea mari nu ai cum sa faci).

 

2 - SVul nare robinet mecanic, nici rezerva - are o valva vaccumatica care se deschide doar cand se invarte motorul (furtunul mai flexibil, scurt si fara colier este cel pentru robinetul vaccumatic, iar cel mai lung, un pic mai rigid si invelit intr-o protectie de PVC care are un colier este ptr benzina; furtunul gatuit, care se fixeaza in capatul de jos al rezervorului este scurgerea de la supraplin. pe langa cele trei furtune mai ai doar o singura mufa care se fixeaza in rezervor (senzorul de nivel benzina)

 

3 - daca i-ai dat la "automat" fara furtunul de benzina fixat si motorul a mers pana s-a oprit, tot ceea ce a fost in carburatoare s-a dus si ele sunt seci, e normal sa nu o ia din prima...

 

4 - si partea proasta din toata afacerea asta, daca ai avut mizerie in rezervor (dupa vopsire, rugina, jegul care se gaseste in mod normal in benzina noastra cea de toate zilele), e foarte posibil ca ea sa fi ajuns in sitele carburatoarelor si sa le fi infundat - lucru posibil deoarce nu ai un filtru serios de benzina pe circuitul rezervor - carburatoare; exista unul mic in robinetul vacuumatic, dar e mai mult o sita si nu un filtru.

 

4b - exista si posibilitatea ca datorita avantului muncitoresc cu care ai incercat sa pornesti motorul sa fi innecat carburatoalele (situatie posibila mai ales daca nu sunt sincronizate sau daca nu ai fixat furtunul de vaccum de la carb 2 in rezervor.

 

stai linistit ca se rezolva, desfa si verifica furtunele, cu carburatoarele e un pic mai mult de lucru, daca trebuie sa le cureti si/sau sincronizezi, dar daca ai ceva aptitudini mecanice il faci rapid.

 

p.s. nu in ultimul rand verifica sigurantele si bujiile, nu se stie nici o data

 

nRock!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ms pentrubraspuns . . . Nu l-am pornit fără sa fie furtunele puse . . . Pr furtunul de benzina am si un mic filtru . . . .

O sa vad eu ce fac mâine . . .cred ca o sa verific si cea de a doua pompa de benzina . . . Sa vad daca ffunctioneaza . . . Am văzut in manualul de service cam cumnar trebui facut . . . Sper sa nu am pompa stricata . .

Daca nu obsa înaintea spre carburatoare . . .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dac pompa a mers innainte merge si acum ridica rezervoru scoat furtunud e la pompa de pe T-u dintre carburatoare si das la automat daca curge benzina esti ok!

daca nu esti ok scoate furtunu care intre in pompa si da al automat daca curge e de la pompa

daca esti ok si vien benzian duap pompa da jos carburatoarele da jos capacele scoate patu in care intra cuiu pontou ai un surub de desfacut si impins tija care tine plutitoru si cu un patent scoti finut patu iar cand le scoti au niste site verifica sa ai sitele curate daca e cazu curatale.daca is curate verifica jeturile de benzina sa nu fie infundate

 

P.S stutu cel mai jos e vacumu daca e orientat spre bloc cand lasi rezervoru jos se stranguleaza desfa-l si orienteaza-l infata spre jug si pune un furtun de benzina acolo nu se va mai strangula ever!

Editat de TwinS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai bine mergi la un mecanic. Stie ce face si ai mai putina bataie de cap. In plus, pentru ce problema ai tu nu are cum sa te coste prea mult, daca e vorba doar de furtunase care nu mai sunt puse la locul lor.

 

P.S. Era un topic deschis pe problema asta ( /index.php?/topic/729407-probleme-suzuki-sv/ ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe langa cele trei furtune

 

:offtopic:

 

furtunuri frățică!

Editat de zĂŽmbesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...