Sari la conținut

INSULA MARMARA 06-09.08.2015


MIHAI VARADERO
 Share

Postări Recomandate

Trebuie sa ne interesem de cazare, e in plin sezon, insula e mica, si sunt destui de multi turisti care vin din Istanbul. Pe booking.com ofertele sunt limitate.

 

Programul feribotului din Tekirdag e cam neclar, eu am inteles ca ar fi o plecare spre insula la 18:30 . Traversarea dureaza cam 3 ore si ceva.

 

http://www.yavuznaz.com/

 

Centura orasului Elhovo era in stare proasta acum cativa ani, nu stiu care mai e situatia. Cred ca ar fi bine sa o luam prin localitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Liviu:sunt amanunte fara importanta mai ales in Turcia si mai ales ca vom avea cu noi pe "sefa cazarilor".

Dans:ce ti-am spus eu aseara???? Oamenii trebuie sa fie preocupati de creditul pe treizeci de ani si de serviciul de la noua la cinci dupa-amiaza.De rest se ocupa altii!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

(... ...) drumul va fi urmatorul:Buc-Ruse-Razgrad-Targoviste-Omurtag-Kotel-Yambol-Elhovo-Edirne-Tekirdag.Tot aprox.540km pe gps.

 

Centura orasului Elhovo era in stare proasta acum cativa ani, nu stiu care mai e situatia. Cred ca ar fi bine sa o luam prin localitate.

Am venit acum o saptamana din Bodrum cu masina si am folosit acelasi drum tur/retur, singura diferenta este ca am intrat prin vama de la Hamzabeyli. Drumul este bun, masini putine, am vazut o singura masina de politie, puteti merge linistiti pe acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

La tur este o singura problema la bulgari, este un drum nou prin munti pe care se toarna asfalt si veti fi deviati pe un drum denivelat si ingust cam 15 km, dar nu este de speriat. Cand va intoarceti veti veni pe drumul bun. Din pacate nu imi amintesc localitatea. Nu va bazati musai pe GPS-uri, luati-va si o harta cu Bulgaria la voi, la turci nu aveti nevoie de nimic, totul este afisat si panotat ca in vest.

Drum bun si distractie frumoasa!

 

IMG_0240.jpgIMG_0245.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Eu am o problema, nu retin denumirile localitatilor, dar nu are importanta, este drum frumos, aveti si munte (gen Cheia) si ses, liber, fara politie, asta conteaza. Din ce stiu sunt in jur de 310 km tot drumul pe teritoriu bulgaresc..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O schimbare in legatura cu ziua plecarii.Aceasta este vineri 07.08.2015.


» Post actualizat in 04 Aug 2015 16:03

Lancelot:se pare ca ai noroc din nou.S-ar putea sa participe si MihneaBmw si atunci vei avea un coleg care merge foarte,foarte incet.Presimt ca o sa va intelegeti bine .Chiar daca noi mai exageram putin,Mihnea o sa aiba rabdare cu tine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu foarte, foarte incet, nu merg. Merg potrivit (110-130). Asta asa, ca sa se stie. Apropos, de ce nu mergem de luni 10 si sa ne intoarcem vineri 14? Vad ca ai preferinte pt. vineri (incep sa te banuiesc ca ai trecut la Islamism).

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hmmmm... 5 motoare e puţin? Ce s-a întâmplat, au abandonat în masă? :huh:

Apropos, ce te miră? Se pare că e mai puţin interesant decât urşii de pe Transfăgărăşan spre exemplu. Dacă vrei să vină lumea, propune şi tu o excursie pe Cheia, Transalpina, Transfăgărăşan. Minim 3 zile. :lol:


» Post actualizat in 05 Aug 2015 11:48

.... aaaa, să nu uit. Pentru cei care doresc să participe, e bine de ştiut un amanunt: conform unei bune tradiţii, Mihai va da de băut, la fiecare, câte o bere* când ajungem la destinaţie. Aşa că, aviz amatorilor! :cheers:

 

________________

* numai bere producţie locală, ce credeaţi (nu suntem la all inclusive 4plus)

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as fi venit, dar Mihai a incercat sa ma descurajeze! Are propriul mod de a pune problema si a imbarliga separat, pe fiecare participant in parte! Din pacate pentru el, prietenii "il cunoaste" bine!

Daca imi termin treburile cu bine si oarecum la timp, eu o sa va salut vineri seara de pe mal de la Tegirdag si apoi "shake hands" sambata pe insula.

 

Cica intalnirea ar fi la 7.00 la benzinaria OMV din 30 Decembrie-Ilfov.

Asa ramane?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dan,joci rolul ofensatului degeaba.Cum ar fi sa-i spun eu lui Adi si lui Liviu ca trebuie sa nu mergem pe insula vineri seara si ca trebuie sa te asteptam pe tine in Tekirgrad.

Dar daca crezi tu ca nu m-am prins de ce ai facut aceasta postare te inseli amarnic.Speri sa citeasca si acel cineva si sa nu mai vina.

Eu m-as bucura sa veniti amandoi ca si asa suntem putini ramasi in urma acestei crize nemernice.Crede-ma ca fac un mare efort sa pun oamenii cap la cap si rabdarea mea e cam pe terminate.


» Post actualizat in 05 Aug 2015 18:41

Si cand spui "as fi venit" explica cititorilor ca de fapt tu ai fi putut pleca din Bucuresti in cel mai bun caz la ora 12 ,deci cu un decalaj orar de minim cinci ore fata de noi care plecam la ora 7 dimineata.Asta ca sa nu creada cineva ca eu sunt omul rau care nu te vrea in echipa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu sunt ofensat si nici suparat, doar putin dezamagit.

Esti duplicitar, acum cateva zile mi-ai spus altceva la telefon doar ca sa ma faci vin, dar eu doream asta indiferent de eforturile tale. Si chiar nu are legatura cu nimeni altcineva, poti crede ce vrei.

Nu stiu ce calcule ai facut, dar dupa ce ai auzit de la MG ca eu chiar o sa vin, te-ai eschivat ca sa nu te obligi nici in fatza mea si nici a grupului. Stiai ca MG o sa ma astepte si asta nu ti-a picat bine.

 

Ar fi fost normal sa-ti scriu toate astea pe PM, dar e mai distractiv in direct!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mi-am adus aminte de discutia de acum cateva zile si asa este cum ai spus tu,dar conjuctura de inceput era alta.Daca vrei putem vorbi maine pe telefon si o sa intelegi diferenta.Pe de alta parte sa profiti de bunatatea lui MG ,chiar nu este in regula.El nu poate spune cuvantul NU si pana la urma nu este mama Tereza motociclistilor cu probleme.


» Post actualizat in 06 Aug 2015 09:08

Plecarea maine (vineri 07.08.2015) din OMV-ul situat in comuna 1 Decembrie la ora 7.00

Nu uitati de pasaport,talon,rca,permis conducere,spray pana,dublura chei contact.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Ma bag si eu, dar doar pana in TEKİRDAĞ. Nu voi face traversarea spre insula Marmara.

Nu gasesc nicaieri programul ferry de la Marmara spre TEKİRDAĞ si nici pretul

Daca la dus ferry-ul de 18:30 face 3 ore, la intors poate sa faca si 4 ore jumate cum face ala de 10 dimineata de la TEKİRDAĞ - MARMARA.

Nu e de mine atatea ore pe o barca, s-ar pute sa am rau de mare.

La intoarcere va voi insotii in drumul spre casa.

 

Acum ma uit pe booking dupa cazare in jurul lui TEKİRDAĞ, doua nopti, la plaja, ceva restaurante in jur si eventual piscina.

 

Asa ca Dane, eu te astept la Tekirdag, la un peste si o rakie

 

Ne vedem la 7 dimineta la OMW

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hopa! (ooops)... acum am vazut. Pai nea' Mihai, cum ramane cu intoarcerea, bre? Mie imi spusesesi ca ne intoarcem dumineca 09, nu pe 08. Deci, dumineca 09 sau luni 10?! . Nu de alta, dar stiu ca esti imbarligator! :nono:

Pentru trei zile, nu ma dau jos din pat. Mai bine ma duc sa vad ursii de pe Transfagarasan.... :eek:

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trei zile cu prietenii.

Vineri am plecat spre TEKİRDAĞ. Final cu vant naprasnic, gen "viscol in plina iarna in baragan" in mijlocul verii pe coasta europeana a Turciei cu marea Marmara.

Pierdut ferry spre insula Marmara. programul gasit pe net al ferry-ului nu are nici o legatura cu cel real.

Seara de voie buna in Tekidrag.

Sambata drum de coasta spre Istanbul. Fiind dimineata spre pranz, vantul e mai scazut in intensitate.

Dupamasa cu plimbare cu vaporul pe Bosfor, bere in Tacsim, peste si kukureci in Laleli.

Duminica intors acasa, mers sustinut si haotic, in stilul caracteristic al gastii. Toti am ajuns acasa intergi si "satisfauti"

 

La buna vedere!

 

P.S. Asteptam poze de la fotograf!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...