dezu_ro Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 > Daca Mosu Ar Avea Banii, iar da pe bautura si femei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 de ar avea mosu bani.......pai in primu rand vreo 2 litri de vopsea verde metal, apoi sa mai aduca si tot ce e nevoie pt vopsit, ceva vopsea de imitatie de crom, apoi sa aduca si o aprindere electronica cu senzor si un cauciuc de 120 pe 18" profil ciuperca si un acumlator nou, cu tot cu manere incalzite cred ca atat mi-ar ajunge... desi nu a strica sa aduca direct un kawa zx6 numa bine si sarbatori fericite PS: mersi mosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 hehe! eu as vrea un atv piaggio de 50 cm cu 4 viteze si in 4 timpi .... deja visez prea mult ...saau un piaggio hexagon de 125 in 4 timpi ca nu mai suport motoarele in 2 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaz-Ninja Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 O Kawasaki ZX-12 verde cu o blonda calare pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 pai poate mosu imi face o surpriza la anul ce.i drept si imi ia o nepra eh? brm brm poc poc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Eu mi-as dori muulte motociclete : pe langa ce am acum as dori si un TDM, un WRF, un Bonnevile etc etc. Dar cel mai mult mi-as dori ca Yamaha sa faca un nou SuperTenere Dar asta nu cred ca se va intampla vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate