Armand241097 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 http://www.aradon.ro/motociclu-lovit-de-masina-la-buteni-un-tanar-de-22-de-ani-si-un-copil-de-15-ani-raniti/1557939 » Post actualizat in 29 Jul 2015 15:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) pfoai dupa impact la cum arata usa aia fara sa mai citesc articolul, imi este foarte teama ca rider-ul nu este deloc OK Editat Iulie 29, 2015 de yonustelystu1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armand241097 Postat Iulie 29, 2015 Autor Share Postat Iulie 29, 2015 (editat) motociclistul din cate stiu este in stare destul de grava. copilul insa este in stare stabila. asta scrie in articol despre rider : " Pare să aibă ruptură renală, contuzie pulmonară destul de severă… Are un politraumatism complex, cu un prognostic rezervat. " Editat Iulie 29, 2015 de Armand241097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 vai de capul meu...sanatate raiderului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 off topic: ce retard de ziarist scrie "motociclu"? Parc-am fi in 1907 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Si din nou selectie naturala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Din păcate... Când merg prin localitate belesc ochii la toți cei cu care mă intersectez, mă aștept ca toți să vireze, să frâneze, să sară pe mine. Scade satisfacția, în consecință evit plimbatul strict loco. Dacă văd că ezită vreunul în fața mea, pe același sens sau pe contrasens, prefer să frânez până aproape de oprire, până îmi dau seama ce intenții are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Iulie 30, 2015 Share Postat Iulie 30, 2015 Din păcate... Când merg prin localitate belesc ochii la toți cei cu care mă intersectez, mă aștept ca toți să vireze, să frâneze, să sară pe mine. Scade satisfacția, în consecință evit plimbatul strict loco. Dacă văd că ezită vreunul în fața mea, pe același sens sau pe contrasens, prefer să frânez până aproape de oprire, până îmi dau seama ce intenții are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armand241097 Postat August 2, 2015 Autor Share Postat August 2, 2015 Din păcate... Când merg prin localitate belesc ochii la toți cei cu care mă intersectez, mă aștept ca toți să vireze, să frâneze, să sară pe mine. Scade satisfacția, în consecință evit plimbatul strict loco. Dacă văd că ezită vreunul în fața mea, pe același sens sau pe contrasens, prefer să frânez până aproape de oprire, până îmi dau seama ce intenții are. foarte bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate