Alin.dragstar Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Salut. Stie cineva daca si unde pot gasi ceva vopsea ( neagra) rezistenta la caldura, in Iasi? Vreau sa revopsesc cilindrii si am nevoie cam de 1/2 litri. Mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 De obicei, gasesti in magazinele cu scule...mari si erecte (gen Dedeman, Hornbach, Praktiker). Un spray e cam 40 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nimsocutt Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 La AutoCenter parca era . De acolo cumparasem vopsea neagra in tub de tip spray , cica rezista la 600 de grade . Avea 400ml . Zicea ca merge dat pe motor de masina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat August 8, 2015 Autor Share Postat August 8, 2015 Am sa caut pe acolo atunci spray,totusi as prefera lichida sa o dau la penson;spray mi-e frica sa nu vopsesc mai mult decat vreau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Ce nu vrei sa vopsesti acoperi cu scotch de hartie si dupa ce termini il dai jos si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Cauta la magazinele cu profil metalo-chimice , vopsea pt sobe de fonta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Eu am luat de la Hornbavh BV ceva rezistent pana la vreo 400 de grade, dar la prima picatura de benzina s-a curatat de nici nu ziceai ca a fost vopsea (in cca 3-4 secunde cat am sters cu carpa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Scrie și pe tub foarte clar. După ce vopsești se lasă la uscat după care se arde în cuptor la 100°. După operația asta se întărește și se stație foarte greu. » Post actualizat in 09 Aug 2015 12:16 Cam așa iese. Eu la m demontat și l am ars la o pizzerie în cuptor cu lemne.))) » Post actualizat in 09 Aug 2015 12:17 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat August 9, 2015 Autor Share Postat August 9, 2015 Arata bine tare. Excelent. Pe ce e montat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Aici toată istoria /index.php?/topic/729022-nici-eu-nu-stiu-cum-o-sa-iasa/ » Post actualizat in 09 Aug 2015 14:22 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Super,felicitari pentru munca depusa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin.dragstar Postat August 9, 2015 Autor Share Postat August 9, 2015 Aaaaa,da. Am citit povestea acum ceva vreme Felicitari Aici toată istoria/index.php?/topic/729022-nici-eu-nu-stiu-cum-o-sa-iasa/» Post actualizat in 09 Aug 2015 14:22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 9, 2015 Share Postat August 9, 2015 Super,felicitari pentru munca depusa!!! multumesc frumos! » Post actualizat in 09 Aug 2015 18:25 Aaaaa,da. Am citit povestea acum ceva vreme Felicitari multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat August 13, 2015 Share Postat August 13, 2015 unele sprayuri au o calitate indoielnica dupa ce am dat si eu la dominator in 2 zile s-a dus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 18, 2015 Share Postat August 18, 2015 Eu am folosit spray termorezistent din Praktiker pe suportul din aluminiu de la discurile de frina fata (le-am cumparat rosii). Dat o idee cu smirghel inainte si tinute-n cuptor vreo 20 de min, conform instructiunilor. Dupa citiva ani is inca ok. Sprayul ala e chiar bun si se aplica usor, fara precautii speciale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat August 27, 2015 Share Postat August 27, 2015 spray termorezistent 600grade (zic ei) 35lei 400ml http://sprintmotors.ro/detalii/.-Spray-Vopsea-Termorezistenta/894/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate