Admin l.u.v Postat August 10, 2015 Admin Share Postat August 10, 2015 Salut, Caut si eu pe cineva din Craiova dispus sa se duca sa-mi ridice un colet din blocul turn din zona garii si sa mi-l trimita prin curier sau daca are drum prin Bucuresti sa ne intalnim.. Caut niste carbid pentru o lampa de pescuit si nu am gasit decat la un nene in Craiova, dar care nu stie sa-l trimita prin curier, etc..daca este cineva dispus sa ma ajute, sa-i pun banii pe card (35 lei pretul coletului) + deranjul lui sa-mi spuna.. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 da tu comanda pe numele lui,adresa lui, sa ii vina curierul la usa si el doar sa predea coletul .(awb sa fie facut de catre cei de la firma ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Ai voie sa trimiti substante periculoase prin curier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 da, ai dreptate... nu m.am gandit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 10, 2015 Autor Admin Share Postat August 10, 2015 Mai periculos este mersul pe motocicleta! Nu trebuie sa stie ei ce se afla in colet, in plus de asta ala este periculos intr-o combinatie de factori care inseamna apa, spatiu inchis si flacara, toate in acelasi timp..ii ambaleaza intr-o cutie cu o punga de plastic peste ea si aia e.. da tu comanda pe numele lui,adresa lui, sa ii vina curierul la usa si el doar sa predea coletul .(awb sa fie facut de catre cei de la firma ) Da, nu m-am gandit la asta, mersi de sugestie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Vezi ca ti-am dat pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 10, 2015 Autor Admin Share Postat August 10, 2015 Mersi frumos, te sun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 Carbid se gaseste la magazinele cu piese de camione,utilaje agricole la mine in oras(Slatina),imposibil sa nu gasesti si in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat August 10, 2015 Share Postat August 10, 2015 daca nu ai gasit solutie, te pot ajuta eu dar numai daca e strict nevoie ca stau f prost cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate