brick23 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Parerea mea este ca Area 51 e cel mai tare scuter care l-a scos vreodata Aprilia Nu te-am mai vazut de mult pe forum...ce mai zici ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) c sa mai zic ...l-am luat de vreo 3 saptamani si ma tot plimb cu el.... tu ce mai zici? ... merci pentru parere... Editat Iulie 22, 2008 de db10zar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Buna. Ma puteti ajuta si pe mine cu un service manual pentru aprilia sr 50 www. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Si mie mi-ar folosi. Si mie mi-ar folosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sal all...am si yo o aprilia area51 din 2004...ce parere aveti despre cum arata?...fuge 77km/h.. scuteru asta parca l-am vazut pe bikeshop de vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 sal all...am si yo o aprilia area51 din 2004...ce parere aveti despre cum arata?...fuge 77km/h.. Superb scuterul!!!Sa ai noroc de el sute de mii de km fara incidente Stiu ce stiu cei de la Aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 merci la fel ssergiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 E frumoasa motoreta tu ai vopsit-o , sau asa ai luat-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
db10zar Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 a vopsit-o fratimiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Buna. Ma puteti ajuta si pe mine cu un service manual pentru aprilia sr 50 www. multumesc Are cineva asa ceva, sau stiti vreun site unde sunt manuale? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 azi am constatat o problema la Sr-ul meu ...... cand merg ... prind ceva viteza ... si cand dau drumu la maneta.. nu mai accelerez.. simt asa... parca se infraneaza .... nu stiu .... simt de parca pune frana .... de la ce poate fi .... ? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Daca ai motorul nou este frana de motor si pana la 10-20 km/h merge mai infranat si apoi isi da drumul,daca nu ai motorul nou,uite-te la sabotii de la frana spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Vreau pana la urma sa va arat IUBIREA MEA (sper sa va placa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Vreau pana la urma sa va arat IUBIREA MEA (sper sa va placa) Foarte frumoasa.II model nou nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 e din 2000 ... New Photos ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Am un SR50 R p carb. 2008. vreau sa stiu la cati km bagati voi 1L de ulei pentru ca am desfacut capacul din fata si nu mai vad ulei in primul bidonas. Stiu ca mai exista un bidonas de ulei mai jos dar nu am cum sa vad daca e plin sau gol... inca nu s-a aprins becul.. dar daca nu se aprinde... nu am cum sa-l menajez...Am intrat pe apriliaforum.com si aia pe-acolo adauga ulei cica la 2 plinuri... sau hai sa zicem consuma 1L la 500KM? deci tre sa dau 1 mil/ luna numai pe ulei + 1250mii numai pe benzina? deci ma duce la 225RON/luna... Nu ma asteptam sa consume atat de mult dar na... merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 premium consuma atat doar la inceput. Probabil ca la urmatoarea revizie iti regleaza si debitul de ulei. Normal consuma 1L la peste 1100 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Pai am 988 de km cu el si a trecut prima revizie... urmatoarea cred ca e la 2000km... 2500 i-am bagat pana acum 2L si mi-e ca s-a dus bine si din al doilea ma preg sa-l completez cu al 3lea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Al meu consuma 1 L la circa 1000 -1100 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Si completati cand se aprinde martorul de ulei? Si inca ceva, toba se incinge super tare, atat de tare incat dupa ce opresc motorul se aud mici trosnituri de caldura ca si cand fierul s-ar desfierbanta rapid. Am inteles ca astea stock se incing mai mult pentru ca au in ele un catalizator care si ala se incalzeste f tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Deci...eu completez dupa ceva timp. Nu stiu de ce, dar e fiecare data cand mi s-a aprins martorul, eram la tara. Deci cam dupa o saptamana am completat. Mie imi ia mai putin ulei. Faceti un calcul...2L la 100L de benzina deci cu 1L 50 L benzina, consumul tau e cam 2.5 deci ar trebui un litru la 2000 km. AL meu consuma 3.5 deci pe la 1400 km(asa si face). Si cu toba....exact asa este normal sa faca. Daca mergi mult, fiarele se dilata, apoi se contracta la loc in procesul de contractie. Se aude ca un ceas care ticaie, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Da, ca un ceas care ticaie Dar totusi am impresia ca imi consuma prea mult ulei. Am bagat la 800km plinul de ulei si acum la 1000 nu vad uleiul in primul compartiment... nu stiu ce cantitate are primul compartiment dar pare de vreo 400-500g. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Da, ca un ceas care ticaie Dar totusi am impresia ca imi consuma prea mult ulei. Am bagat la 800km plinul de ulei si acum la 1000 nu vad uleiul in primul compartiment... nu stiu ce cantitate are primul compartiment dar pare de vreo 400-500g. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 E debitul de ulei prea mare. Mergi la united si vorbeste cu ei sa ti-l regleze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Uita-te in cartea service a scuterului. La mine scrie ca la 500 km sa pun un litru de ulei. Si chiar daca nu scria, am facut plinul la ulei si dupa aprox 500 km mi s-a aprins becul la ulei deci atat consuma (1L la 500 Km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate