robert_bobariu Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 As putea ajunge abia dupa 1... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Buna dimineata, se mai anunța cineva pt plimbarea de azi? Deci rămâne pe Colentina la 13? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mumy Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Eu acum am ajuns la garaj si pe la 12.30-12.45 sunt acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Se baga cineva asa scurt la o Cheia via Slanic Ph ? (legata probabil si o Poiana Bv > Paraul Rece si retur pe unde o fi in functie de ora si timp) Nu se anunta ploaie si vor fi vreo 18-20 grade la munte. Viteza de mers decenta (adica nu 200, dar nici legal nu merg) Pe la 12 voi fi in Petrom Miorita. Ai fost pana la urmă pe Cheia? La Adancata a fost chiar grozav astăzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 23, 2015 Share Postat August 23, 2015 Ai fost pana la urmă pe Cheia? La Adancata a fost chiar grozav astăzi! Dap, am fost cu Robert si a fost exact cum trebuie pt o zi de invartit rotile pe niste curbulite faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 (editat) Plec maine (Sambata, 29.08.2015) pe traseul acesta, 8-9 dimineata. https://goo.gl/ULjho7 Daca e cineva interesat, eu sunt mereu doritor de companie pe drum. Dati un semn pe PM sau aici si ne organizam. P.S. Asa cum arata traseul eu ma voi opri pe V.Doftanei. Editat August 28, 2015 de wbmt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate