gascoigne Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Salut, am pus intrebarea in titlu, o sa trec prin zona si as vrea sa ajung si la magazin, daca stie cineva, multumesc anticipat. La telefon nu raspund si nici site nu mai au. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 cred ca nu mai functioneaza de ceva timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 am zis cred nu trebuie sa sari la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 scuze de interventie atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 temeri? Poate ar trebui sa se bucure ca nu mai poate sa-si cumpere FB nou (daca asta vroia sa faca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Nu mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat August 24, 2015 Autor Share Postat August 24, 2015 multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbaarrbbooss Postat August 24, 2015 Share Postat August 24, 2015 Mie imi era mai simplu sa dau o fuga pana acolo decat sa astept un raspuns pe forum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gascoigne Postat August 24, 2015 Autor Share Postat August 24, 2015 inseamna ca stai bine cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate