d a n Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Tovarasi, cica-s sanse mari de ploaie maine pe la munte...nu organizati o ieseala mai pe la campie?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 cam asa zice yahoo weather Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 sambata nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Optimistilor! Sunt cam 55-60% sanse de ploaie in zona, iahu nu stie... Eu clar as iesi dar nu pe ploaie. Dixtractie macsima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 si daca ploua se usuca repede ca este cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 eu in aproape toate iesirile m-am udat. asa ca nu-mi pasa daca merg pe uscat sau ud. tot ce vreau este sa ma plimb maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai24 Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 este si sinaia forever incepand de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Mergeti pe Brasov-Poiana Brasov,e proaspat asfaltat,e ca untul,aderent si fara nicio denivelare,cel mai misto facut drum stradal de cand ma dau cu moto! Traseu de tocit gumele pe capete Buc-Ploiesti-Plopeni-Valeni-Cheia-Bv-Poiana-Rasnov-Paraul rece-Predeal-Bv-Siriu-Valeni-Plopeni-Back to bedrock » Post actualizat in 03 Sep 2015 14:48 hai Daca reusesc sa ma trezesc in timp util dupa noaptea ce urmeaza cu siguranta vin. Dar cred ca doar dus. O sa raman prin Bv pana mai pe dupamasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) mainela ora 10 sunt in petrom cu plinul facut! Editat Septembrie 4, 2015 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Puneti o lista cu cei care vin si eventual motoarele din dotare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 1. yamaha R1...adica eu))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Pana si Busu imi da dreptate... Sa fiti impermeabili macar...si mare grija pe ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 Pana si Busu imi da dreptate... Sa fiti impermeabili macar...si mare grija pe ploaie! super! ne ridici moralu" )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 super! ne ridici moralu" )))) Era o incercare subtila si penibila de a schimba traseul... )))))) Faza cu ploaia e pe bune, din pacate. Chiar as fi iesit, dar nu vreau pe apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Puneti o lista cu cei care vin si eventual motoarele din dotare. 1. yamaha R1...adica eu))) 2. Vaca mare si grea Daca ma trezesc dimineata Pana si Busu imi da dreptate... Sa fiti impermeabili macar...si mare grija pe ploaie! O sa ploua seara probabil, iar ziua o sa dea cel mult o stropeala amarata, cat sa te racoresti. Pt restul am modul Rain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 Era o incercare subtila si penibila de a schimba traseul... )))))) Faza cu ploaia e pe bune, din pacate. Chiar as fi iesit, dar nu vreau pe apa. schimbare de traseu, alimentam in mol in valeni ))))))) » Post actualizat in 04 Sep 2015 17:52 2. Vaca mare si grea Daca ma trezesc dimineata O sa ploua seara probabil, iar ziua o sa dea cel mult o stropeala amarata, cat sa te racoresti. Pt restul am modul Rain eu am 4 moduri ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 Bogatilor care sunteti! Altii nici ABS nu are pe atelaje. Este posibil sa apar si eu la Miorita, cu umbrela cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) 3. Subsemnatul FZ6N 4. Un amic CBR F4i Am scos perdeaua de dus de la baie si am pus-o in topcase Editat Septembrie 4, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 Suntem atât de urati încât ploaia când ne vede o sa fuga de noi.)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 4, 2015 Share Postat Septembrie 4, 2015 (editat) Suntem atât de urati încât ploaia când ne vede o sa fuga de noi.)))) atat eu dimineata in jur de 8.30 sunt la medlife favorit cu fi-miu sa-i fac ceva analize dupa care sar in bulendrele de moto si vin cat pot de repede la Miorita. 0742. 102.3 13 am vb si cu colegu cu F4i , o sa fie acolo pe la 9.45 Editat Septembrie 4, 2015 de finu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Septembrie 4, 2015 Autor Share Postat Septembrie 4, 2015 Gata cu fotosinteza, la culcare toată lumea. 9,45 și eu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Traseu de tocit gumele pe capete Buc-Ploiesti-Plopeni-Valeni-Cheia-Bv-Poiana-Rasnov-Paraul rece-Predeal-Bv-Siriu-Valeni-Plopeni-Back to bedrock . Moaaaa,cum e asta!Te-ai gandit bine,nu l-am facut niciodata asa,de marcat in viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 M-am separat de grup la Brasov si m-am intors pe DN1. Am ajuns acasa. Colegii cred ca vor face exact traseul de mai sus. Totul a fost ok,mai putin un incident cu un coleg cu un FZ8 Fazer care a scapat mobra la al 2 lea semafor . Drum denivelat , mult praf...in fine colegul e ok , mobra cu ceva plastice rupte si pedala frana indoita. Colegul chiar daca are moralul la pamant este in saua mobrei si merge cu grupul. Dati de stire ca toata lumea e ok. Pun ceva poze mai tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 Mie îmi pare rău că nu am venit și eu, dar am lucrat de noapte și m-am trezit la 9:30. Cum nu aveam motorul în fata blocului, am renunțat. Poate reușesc și eu anul ăsta să fac un drum la munte cu grupul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Septembrie 5, 2015 Share Postat Septembrie 5, 2015 si pozele promise are Capone mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate