emster Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 salutare! cer ajutorul electricienilor de pe forum ) , pentru a ma ajuta sa fac o instalatie electrica la un ij planeta 2 pe 6 v, ce a fost modificat pe 12 v (i-am pus alternator , si aprindere gotrinic). cum leg firele pentru ca alternatoul sa incarce bateria? m am ajuta mult si o schema electrica mai detaliata multumesc anticipat! legaturile din imagine sunt bune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 regulatorul de incarcare unde-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 9, 2015 Autor Share Postat Septembrie 9, 2015 pai ... une nene pe aici pe forum zicea ca este incorporat! de unde as putea sa iau un regulator ? » Post actualizat in 09 Sep 2015 19:40asta este bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Ce ai tu in poze din cate vad este puntea de diode. Aceasta punte in redreseaza curentul din alternativ (asa cum il produce alternatorul) in curent continuu (cu polaritati + si - ). Ai nevoie de un regulator care iti stabilizeaza tensiunea in plaja de incarcare a bateriei (nu are voie sa depaseasca 14,4V ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Depinde de ce in spatele legaturiile marcate cu 'carbune 1' si 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Din poză... pare să fie releu combinat cu punte redresoare ( partea de regulare curent este sub punte). Pe cărbuni, respectiv pe rotor, se aplica curentul de excitație. 1.Verifică puntea redresoare 2. S-ar putea ca partea regulatoare tensiune să fie defectă. Montează un releu regulator separat, ca cel arătat în poză. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 10, 2015 Share Postat Septembrie 10, 2015 Citeste! /index.php?/topic/692907-sa-explicam-aici/ » Post actualizat in 10 Sep 2015 08:33Releu extern calitate eglezeasca am eu /index.php?/topic/699441-bursa-comunistelor-vanzari/page-469&do=findComment&comment=3952957 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Septembrie 10, 2015 Autor Share Postat Septembrie 10, 2015 multumesc pentru informati!! mi au fost de mare ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate