Bogdan03 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 am vazut o gramada de clipuri pe youtube de la nemti cu camere prinse de mobra, de orice punct, de masina, si se intalneau si cu gabori si nu ziceau nimic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) am vazut o gramada de clipuri pe youtube de la nemti cu camere prinse de mobra, de orice punct, de masina, si se intalneau si cu gabori si nu ziceau nimic.... ia de la mama lor https://www.adac.de/infotestrat/ratgeber-verkehr/verkehrsrecht/Dashcam/Aktuelle%20Entwicklung.aspx?ComponentId=219666&SourcePageId=202144 legale doar in scopuri personale sau activitati de familie scopurile personale nu includ filmarea eventualelor accidente, asa cum zice aici https://www.adac.de/infotestrat/ratgeber-verkehr/verkehrsrecht/Dashcam/Situation%20in%20Deutschland.aspx?ComponentId=219667&SourcePageId=202144 Editat Septembrie 15, 2015 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan03 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) ia de la mama lor https://www.adac.de/infotestrat/ratgeber-verkehr/verkehrsrecht/Dashcam/Aktuelle%20Entwicklung.aspx?ComponentId=219666&SourcePageId=202144 Eu ti-am zis ce-am vazut... Si la noi sunt o gramada de legi ignorate de majoritatea....si in general nepedepsite... Si ca idee, mi se pare imbecila legea lor,sa interzica asta (dar probabil in Germania nevoia de un dash cam e mai mica decat in tari ca Romania...) Editat Septembrie 15, 2015 de Bogdan03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Sincer nu m-ar mira ca in scurt timp sa se faca obligatorii camerele in masini. In Rusia este deja o asfel de lege prin care e musai sa ai camera. Si in UK exista firme de asigurari care ofera reduceri de pana la 10% a politelor de asigurare daca se foloseste "dashcam"... desi legalitatea acestora este inca neclara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 E bine asa? Nu Domnule, nu este bine. Mai studiati un picut cine are dreptul sa legitimeze o persoana si de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Nu Domnule, nu este bine. Mai studiati un picut cine are dreptul sa legitimeze o persoana si de ce... Bun, mai spun inca o data pe scurt ce am scris si caractere ingrosate: IL ROGI. Asa am scris. Daca omul nu doreste sa se identifice/legitimeze/prezinte etc chemi Politia si gata (si am dat un citat bine cunoscut al lui Dem Radulescu din BD, ca sa citez sursa cum s-ar zice). Am scris de asemenea ca nu trebuie sa il ''convingi '' sa o faca. Politia are dreptul legal si autoritatea pentru asta. Dar daca este un om normal partenerul de accident - daca imi permiteti formularea - nu e nevoie sa chemi Politia ca sa spuna cine este. Zic ca ajunge discutia pe tema asta. Omul a dorit un sfat, i-am spus ce stiu din experienta si atata. Daca ii foloseste la ceva ma bucur, daca nu, sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate