Sari la conținut

lipseste cuiva ?


mishu_dark
 Share

Postări Recomandate

Am vazot-o si eu, ma tot miram ca ori de cate ori trec pe acolo inca nu l-a dus proprietarul. Am observat ca are oglinzile inchise dar eram in miscare si nu am vazut daca e accidentata sau nu... Nu ai incercat sa aflii ceva informatii de la domnu de la paza?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misule,nu posta locatia reala sub nicio forma,sunt destui "subtilizatori moto" ce speculeaza astfel de info!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tot asa sta si o Honda Shadow de 600 cu numar de HD, la intrarea unui liceu din Gheorgheni..., numai ca aia e sub husa.Paznicul zicea ca sta acolo de cel putin 2 luni...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut si eu zilele trecute pe langa mobra abandonata si era neclintita probabil de ceva luni buni...intrebarea mea este daca in acest caz poate fi luata si restaurata sau se considera furt. Sansele sunt fie ca proprietarul a abandonat-o voit fie ca a fost furata si mai apoi abandonata in locul respectiv.

 

Voi ce ziceti este ok sa o iau si sa o restaurez sau bag banii degeaba ca sa mi-o salte militia?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

insusirea unui obiect fara acordul proprietarului se numeste furt... restul e cancan :D

+1

clar ca buna ziua!

dupa aia poti sa tot dai declaratii acolo pe str Decebal, ...apoi asa am crezut, ....apoi eu nu stiam....., etc

alea raman numai povesti! Fapta (furtul) insa ramane !

Editat de apriliacluj
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca mobra a fost furata si se afla cine este proprietarul sunt ok cu ideea restituirii mobrei proprietarului de drept,daca insa este vorba despre persoane decedate,disparute etc de la care nu se mai poate obtine nici un acord in acest caz ar trebui sa fie inlesnita procedura de preluare cu conditia restaurarii si repunerii in circulatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cautator de chilipir ? De regula bunurile astea " abandonate " au pret mai mare decat una cu care se circula zilnic . Daca totusi dai de proprietar si il intrebi de pret , acesta , cum miroase ca e rost de bani , iti va cere triplu ...

Nu as spune cautator de chilipir ci mai degrabă colectionar de vechituri. Eu merg pe principiul ca decât sa rugineasca mai bine sa o iau si sa mă folosesc de ea ( restaurare,piese...ce si cum se poate ).

 

In principiu cam ai dreptate din păcate , romanul e cu ochii numai după bani si câștig rapid si nu se gândește la bucuria de a ajuta un pasionat sau un colectionar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Victor L.

te rog din suflet. Ia-o. Ia-o, du-o acasa, restaureaz-o, vinde-o la fier vechi, bea niste R 26 din banii facuti de pe vanzare, si spune-mi in care bloc te trimit astia la Gherla, sa stiu unde sa-ti trimit ....nimic.

Bai baiatule.. cum .... ( a se citi de la stanga la dreapta ) mea ai supravietuit pana acuma fara sa te impiedici in sireturi? Sau in bretele? deci jur ca tine de cel mai elementar BUN SIMT sa nu intrebi daca poti lua un bun care NU-I AL TAU, din STRADA, si sa ti-l insusesti, pe prezumtia ca probabil proprietarul e mort, sau cineva care-i viu, l-a furat si l-a abandonat, numa' bine ca tu sa-l iei acasa si sa-l "reconditionezi".

Auleo.

Bai da' cred ca asta ar trebui sa fie intrebare la examenul de categoria A, poate vreo cativa dintre noi, raman in .... mea, PIETONI!


» Post actualizat in 25 Oct 2015 17:36

aaa, si Byrons, bravo.. Byrons n-ar "umbla la ea", ca sunt camera in zona.. Bravo.. macar asta are instinct de conservar E

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...