Sari la conținut

Kristian K

Moderatori
  • Număr conținut

    19.834
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de Kristian K

  1. Am inteles cu totii ce si cum legat de matale. 🖐
  2. Te iert daca asta iti face placere.Si continui sa fiu si eu ironic,asta tot daca-ti face placere,dupa cum observ.Daca tu vezi 2 tabere,asa o fi. Ca sa castigi la Loto,prima conditie e sa joci.
  3. Vezi care sunt datele minime obligatorii ce trebuiesc postate intr-un anunt,altfel anuntul va fi sters:
  4. Ti-ai pus vreodata problema ca nu toti au nevoie de "ultimele descoperiri ale stiintei&tehnicii" si ca is fac treaba cu brio cu ceea ce au?Sau ca nu toti au nevoie de afirmare prin latest technology. De ce e atata graba,cand multi dintre noi uita sa-si traiasca prezentul in fuga asta cretina spre viitor? Ii fain sa dai maxime,precum basinile,mai ales cand ele is reproduse de pe undeva...
  5. Ii raspunsesem la Luigi. Legatura cu topicul consta in tot acele 4 roti ce le au atat termicele cat si ev-urile. Ai devenit gardianul acestui topic?Sau?
  6. Ieri am facut si eu ITP-ul la cotetul meu pe benzina de 19 ani(impliniti in 8 martie).A trecut pe bune la absolut orice capitol,inclusiv la gaze.Asa ca,benzina si blana,directia oriunde. Sa ne scuze de off posesorii de ev.
  7. Am eu la vanzare un Suzuki RV 125 Van Van, poate te coafeaza. Uita-te pe topicul dedicat: DAR,cum ti s-a mai spus,depinde de ce buget ai. Sa intelegem ca acea cifra 16 inseamna ca ai 16 ani?
  8. La mine e decat innorat.
  9. Ok,spor la vanzare.
  10. Citeste aici care sunt datele obligatorii ce lipsesc anuntului tau,apoi completeaza-le.Altfel anuntul tau va fi sters.
  11. Care este pretul camerei GoPro? Sau e in acelasi pret cu casca?
×
×
  • Creează nouă...