Jump to content

Kristian K

Moderatori
 • Posts

  18,682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Kristian K

 1. Sa inteleg ca s-o terminat detergentul de la masina( defecta de altfel) de spalat haine a clubului si se trece la spalatul manual al rufelor cu apa rece de izvor aici pe forum?
 2. Multamn fain Lorant! : Ca sa-i lamuresc pe @ivan pedala si pe @Djebelu' ce urmeaza,e vorba de dumneaei: https://sprintmotors.ro/beta-alp/29569-1653-beta-alp-200-my2021-4200e-tva.html#/8-culoare-alb
 3. Ce goz sinistru... Fer vechi. Mneata! Ma pregatesc de parizerul de pranz.
 4. A ajuns,totul in regula. Multamn fain!
 5. Multamn fain,Tavi,sa fie,daa nu inainte sa-si dea @foxbat Cub-ul.
 6. Sa-l odihneasca mai departe in pace! Trist,dar adevarat...
 7. Am scos Van Van-ul meu la vanzare.Pentru cei interesati,detalii in topicul de aici:
 8. Ori le pui de acolo ori faci pana deseara cu utilajul de care e vorba!
 9. Man,rogu-te frumos,pune poze oricare care le ai,specifica daca se ofera fiscal si cat e valabil ITP-ul. Un pic de reguli de Bursa. Si pretul la mine e 3350 euro - negociabil.
 10. Studiaza matale piata,raportat la ce an e si cati km are.Eu asa am facut. Daca valoreaza mai mult,ceri mai mult. Un exemplu,in cazul meu: https://suchen.mobile.de/motorrad/suzuki-rv-125-van.html?lang=en Am uitat sa postez poze cu schimbatorul original,in poza 1 (nu e motocicleta mea,e poza de pe net - am uita sa pozez acest detaliu...) si cel retractabil montat dupa,in pozele 2 si 3 (pozele reale). Poze cu manualele si cheile originale( o cheie este absolut nefolosita): Am uitat si faptul ca am niste decal-uri(sticker-e) ale modelului: Van Van-ul este un commuter perfect pentru naveta zilnica,are si oarece veleitati de macadam dar nu exceleaza(cursa suspensiei mai mica si anvelopele foarte groase)si pentru nisip,plaja!Modelul a fost facut pentru plaja(California).RV sunt initialele de la Recreational Vehicle,iar Van Van in japoneza,inseamna merge inainte,tot inainte. Comoditatea seii este fabuloasa!Un mare atu al modelului.
 11. Fa-ti topic la sectiunea vanzari. Fii convins ca daca-l vinzi inaintea mea,il tin si ne intelegem la pret.Is om de cuvant.
 12. Doar suntem in contact,nu?Nu cred ca face vreunul dintre noi glumite de genul...cel putim eu nu.
 13. Pune-l la vanzare,da-l si vorbim. Daca nu se vinde pana atunci.
 14. Rezolvat Burule. Multamn de observatie. Avem acum doua topicuri de donatii in sectiunea Actiuni caritabile si de sustinere: in bani si nu in bani.
 15. Poi am stat dupa matale,daa' m-ai tradat cu Cub-ul ala... Multamn.
 16. Deocamdata tin la secret sa nu-l ia careva inaintea mea. Multamn fain!
 17. Da,dar este pe numele meu,deci nu o dau, d-asta nu am mentionat de ea. E valabila inca aproape 6 luni...
 18. Multamn de apreciere Florine. Pentru cine e interesat de filmari,mai am cateva pe canalul de Youtube. Pozele-s facute cu telefonul,in realitate,arata mult mai bine.
×
×
 • Create New...