B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Am nevoie sa car moto defecta de la Bacau la Braila. Cine ma poate ajuta cu o dubita sau un papuc? preferabil cineva care are drum incoace, nu in mod special. Platesc gazul si deranjul. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 nu stiu cat esti dispus sa platesti dar eu mi-am adus motoru` de la bistrita la constanta cu sprint curier si mi-a luat 2 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 eu am carat un simson de la brasov cu personalul facea misto nasu de noi daca am luat bilet si ptr el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 eu am carat un simson de la brasov cu personalulfacea misto nasu de noi daca am luat bilet si ptr el daca era tren direct de acolo o aduceam si eu.... dar nu este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 Ia legatura cu SORCER, dupa stiinta mea el oferea transporturi de genu asta... Sper ca nu il confund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 exact sprint curier e cel mai avantajos dupa parerea mea ..eu am adus de la bistrita la galati si mi_)a luat 2mil..ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 exact sprint curier e cel mai avantajos dupa parerea mea ..eu am adus de la bistrita la galati si mi_)a luat 2mil..ceau si vin ei pna unde e si o incarca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Decembrie 21, 2006 Share Postat Decembrie 21, 2006 cauti nr de la sprint curirer bacau....ii suni si vb cu ei.... eu asa am procedat cand am adus motoru` de la bistrita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 am gasit am adus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate