vik55 Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Eu cam 75 % as pleca maine dimineata [ 9: 30 / 10 ] spre Sibiu pt a degusta [ cica adusi din Austria ] oarece carnati si ceva berici . Daca plec ramin in Sibiu si ma intorc Duminica . Este doar o propunere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Cica ploua mai Victore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 da si la timisoara e, oktoberfest in septembrie, cocalareala, mici, bere, tiromi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 25, 2015 Autor Share Postat Septembrie 25, 2015 Cica ploua mai Victore. Da men am vazut si eu de aceia am zis 75% si nu plecare la prima ora ,,,mai vedem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 oktoberfest cu ursus si ciucas, ce bull shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 In luna septembrie au aia oktoberfest )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 In luna septembrie au aia oktoberfest )) Din pacate si in Timisoara este.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Trist, tare trist .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 25, 2015 Share Postat Septembrie 25, 2015 Pai in septembrie a fost si in BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Septembrie 26, 2015 Share Postat Septembrie 26, 2015 Este o mare ţigănie, indiferent de unde e organizată. Mai bine la bâlci, la ţară ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate