Streak Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Salut, de curand am inceput si eu facultatea si nu am vazut pe nimeni cu motorul prin poli. Asa ca daca sunteti hai sa ne strangem si noi candva prin campus. Eu am un Kawasaki KLR 600 negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 (editat) eu. Doar ca sunt la master si vin seara Editat Octombrie 6, 2015 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streak Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 Nu-i nimic si eu am cursuri pana seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Asa mult va place politehnica,inca dupa ce scapati de cursuri,tot vreti s-o vedeti? Eu deabia asteptam sa scap de ea sa n-o mai vad niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Traiasca rezistenta materialelor si m.o.m ca tare frumoase sunt materiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Toti pe motoare, 601 nu va mai place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Streak Postat Octombrie 6, 2015 Autor Share Postat Octombrie 6, 2015 Deocamdata ne place. Mai vorbim peste un an, 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 6, 2015 Share Postat Octombrie 6, 2015 Daca nu esti la electronica sau automatica,n-o sa ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 (editat) Daca nu esti la electronica sau automatica,n-o sa ai probleme Daca esti baiat istet, nu ai probleme nici in Electronica. Poate la Automatica sau la Calculatoare e mai greu. Editat Octombrie 11, 2015 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 Daca esti baiat istet, nu ai probleme nici in Electronica. Poate la Automatica sau la Calculatoare e mai greu. Am terminat lejer electronica fara sa prea frecventez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Octombrie 11, 2015 Share Postat Octombrie 11, 2015 M-am apucat de motoreala de vreo 6 ani, dar am terminat Politehnica acum mai bine de 22. Unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate