stRADu Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) M-am gandit sa impartasesc cu voi filmuletul asta: Habar nu am cum sa-l pun sa poata fi vizionat direct in post Editat Octombrie 7, 2015 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) Copiezi link-ul paginii si-l pui aici. Editat Octombrie 7, 2015 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 nu merge tot timpul... si mie mi se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabriel Raschi Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 WOW! Tocmai am realizat ca pot sa-mi tin respiratia aproape 4 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 dadada, si eu am strans din buci in scaunul de la birou la unele faze. eu lasam motocicleta acolo si plecam pe jos, dupa care veneam sa o iau cu elicopterul sau ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crimson Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 nu merge tot timpul... si mie mi se intampla link youtu.be luat cu right click + copy video url = fail: link youtube.com luat direct din browser url = win: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 7, 2015 Autor Share Postat Octombrie 7, 2015 link youtu.be luat cu right click + copy video url = fail: link youtube.com luat direct din browser url = win: multumesc! e bine de stiut cum functioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 (editat) proba merge!!! Editat Octombrie 7, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 proba merge!!! Tu esti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 7, 2015 Share Postat Octombrie 7, 2015 Tu esti ? nu ) Eu am parbriz fumuriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Octombrie 8, 2015 Autor Share Postat Octombrie 8, 2015 e clar, nu are big cohones Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) pai m-ar impiedica cand as sta in sa Le-as prinde intre mine si rezervor si le-as strivi la franari Editat Octombrie 8, 2015 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 (editat) Totusi pe "asta micu " din judet cu mine tot il arde inregistrarea, numa nu vrea sa recunoasca ,azi avea topic cu "furca de r1 frane etc" deci ceva ceva tot incearca ))tre sa stau atent dupa o "yina " pe autostrada ,ca parca vad ca le gaseste si se apuca de treaba ) Editat Octombrie 8, 2015 de teby05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Octombrie 8, 2015 Share Postat Octombrie 8, 2015 Vezi aici a treia fotografie postata, de la coada la cap... Yina poate filmarea aia fara modificari. Plus ca ce vezi tu pe km la ala e cu abatere... 15 km linistit le gaseste si se apuca de treaba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate