Sari la conținut

Crimson

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Crimson

  1. Langa etrieri nu mergeau puse semi-ghidoanele? Scuze, nu m-am putut abtine. Arata exceptional.
  2. Scuza-ma dar stop sau nu, la intrarea in sensul giratoriu acorzi prioritate vehiculelor aflate in sens, nu care vin pe strada in afara sensului la 200m. Ne bat sensurile giratorii ca natie, efectiv nu le facem fata. A ajuns TM singurul oras din lume cu sensuri giratorii semaforizate din cauza ineptiilor de genul. Ne rugam toti sa se strice sau sa le lase pe intermitent ca nu-s in stare sa le programeze. Bani publici. http://www.tion.ro/pana-de-curent-care-ii-face-fericiti-pe-soferii-din-timisoara-au-picat-din-nou-semafoarele/1876177
  3. Pentru ca e scris pentru maimute care oricum pleaca de la premisa ca se dadea pe-o roata si eu apreciez ca or subliniat nevinovatia. Parerea mea.
  4. Cand zic ca 'circula cu viteza' nu-i bine, cand 'circula regulamentar' nu-i bine. Nu vreti sa va angajati la redactie sa fim siguri ca se face treaba buna?
  5. Am apelat la Giz pentru un cadru, pedalier, foaie de cursiera si suporti scarite moto. Foarte multumit de cum au iesit, si rezista foarte bine vopseaua. Am luat o tranta cu bita si s-a lovit suficient de tare sa ramana o adancitura in cadru (aluminiu) dar vopseaua nu avea nici o urma.
  6. Pic related: Sfat neinvitat, ia banii ce ti se pare rezonabil sa-i cheltui pe idea asta si ascunde-i de tine o vreme.
  7. Am doua, le folosesc pe bicicleta iarna peste tricou (asta pentru a forma o idee cat de bine tin de frig). Daca nu fac efort eu personal nu transpir in ele. Daca iei o marime care sa nu-ti fie larga si le porti sub geaca peste o bluza cu maneci lungi ar trebui sa fie extrem de comod, la 30 lei n-ai mare lucru de pierdut (poti decupa gluga daca te incurca).
  8. Mai rau decat amenda sau suspendarea m-ar distruge psihic ca isi bat aia 3 joc de mine, multa bafta. Ai putea contesta si fara camere/alti martori in baza faptului ca aia 2 care o frecau in intersectie nu aveau cum sa vada semafoarele si trebuiau sa acorde prioritate indiferent din moment ce erai angajat in traversarea intersectiei. Pietonul de asemenea nu are vizibilitate de pe trecere la semafoarele masinilor. Tu si pasagerul sunteti singurii care puteau observa direct culoarea semaforului (dintre persoanele implicate).
  9. Se explica halul in care arata al meu dupa sub 1 an, nu recomand deloc cel Progrip, cel putin nu varianta de 15 lei.
  10. Sa zicem ca citim descrierea incidentului, si constatam ca tractorul a virat stanga peste linia continua pentru a iesi de pe DN, deci farul venea din fata.
  11. Preaslavite supermembru expert cnairda, Scopul acelui link a fost sa subliniez cat de usor le-ar fi fost stimabililor de la politie sa incadreze depasirea ca fiind neregulamentara desi ar fi putut fi legala, fara a comenta asupra simplitatii, sfinteniei sau logicii legislatiei. Singura prostie cat casa de mare pe care am incercat sa o expun este ca mi se pare deplasat sa comenteze lumea asupra caracterului persoanei decedate in baza a atat de putine informatii (si a unei declaratii din partea lui oprea).
  12. Nu combat nimic, sunt prea multe necunoscute si am prefatat mai sus cu faptul ca probabil nu vom stii niciodata. Pentru mine 'declaratia oficiala a politiei' valoreaza cam la fel de mult ca si declaratiile oficiale ale babelor cu radar incorporat, imi pare rau. Te astepti sa recunoasca aia daca nu a semnalizat, sau sa verifice cineva daca urmele de franare sunt pe o parte a marcajului despartitor sau cealalta?
  13. Si el s-o fi asteptat la o semnalizare din partea ei, we'll never know. Numa ce o postat cineva astea pe alt topic: http://e-drpciv.ro/intrebare/1340/motociclistul_1_din_imaginea_alaturata_executa_corect_depasirea http://e-drpciv.ro/intrebare/795/motociclistul_depaseste_corect_autocamionul Dar probabil pe aici toata lumea sta cuminte in coloana.
  14. Crimson

    Cu si despre accidente

    In imaginatia ta, a exprima o idee despre oameni sau lume in general e tot una cu a barfi indivizi? Asta implica citatul, dar succint, pentru ca supraestimeaza capacitatile unora de a interpreta. "Brevity is the soul of wit."
  15. Strada ingusta, sens unic, masini parcate pe ambele parti. Semnalizez stanga si incetinesc de la 50 uitandu-ma dupa un loc in care sa ma strecor sa las mobra. Viteza.. treapta a 2-a la relantiu, nu as zice ca de melc. Vad un loc, franez si intru intre masini. Timp total de la incetinire pana la eliberarea drumului, sub 10 sec. Suv trece prin spatele meu claxonand. Ma extrag si plec dupa 'el' injurand in casca, simteam nevoia sa privesc in ochi specimenul. Primul semafor: femeie obfuscata pe la 50 de ani vorbeste animat de una singura in masina (nu a fost curioasa sa coboare geamul), cu privirea plecata (tragicomic), gesticulandu-mi usor dispretuitor sa plec (cam ca unui cersetor). Nu inteleg unii oameni.
  16. link youtu.be luat cu right click + copy video url = fail: link youtube.com luat direct din browser url = win:
  17. Link pentru cine nu doreste sa-i sponzorizeze pe fomistii de la trafictube... costuri de hosting ridicole nu au ca videourile sunt pe youtube, dar 20 de reclame nu se jeneaza sa-ti trimita (plus daca ai AddBlock aparent nu ai ce cauta la ei pe site).
  18. Am reusit sa intru prea tare si prea prost in virajul acesta spre TM, taind linia (dupa portiunea punctata) cu mai bine de juma de metru. S-au nimerit doi soferi de SUV respectiv berlina pe contrasens care si-au baut cafeaua in ziua respectiva si au ales sa ma fereasca (in conditiile in care initial mergeau amandoi fix pe langa linia despartitoare), altfel se posta la accidente pentru rip-uri. A doua cea mai mare tampenie pe doua roti comisa pana acum.
×
×
  • Creează nouă...