Effect20CM Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 salut. am facut reglajul tachetilor conform unui manual honda gasit pe ner acolo valorile erau 0.15 admisie 0,20 evacuare asa le am facut insa in manualul hynes scrie ca la modelul H adica 88 cum este acesta valorea trb sa fie doar 0,1 si admisie si evacuare. si sunt in ceata putin...cine are acest model si a facut reglaj.sa ma ajute cu un sfat. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) sunt ceva diferente la primele motoare(cele vospite in negru) dar nu cred ca atat de mari. 0,15 cu 0,20 e OK. Pe evacuare sigur nu e 0,10 Haynes nu e litera de lege Editat Octombrie 9, 2015 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 si mie mi s a parut absurd doar 0,1 mm adik mai de loc...si la celelalte 0,15 mm de 15 ori mai mult....e ciudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 si mie mi s a parut absurd doar 0,1 mm adik mai de loc...si la celelalte 0,15 mm de 15 ori mai mult....e ciudat Nu de 15 ori mai mult, doar de 1,5 ori mai mult, diferenta dintre 0.15 si 0.1 este extrem de mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 9, 2015 Share Postat Octombrie 9, 2015 (editat) Matemoftica asta, coane... de cinspe ori mai mult... =)) Editat Octombrie 9, 2015 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Octombrie 9, 2015 Autor Share Postat Octombrie 9, 2015 eii se intampla insa nu asta era ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate