MIHAI VARADERO Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Daca tot se anunta vreme buna propun o excursie la sfarsit de sezon.Avem de parcurs cam 280km pana la hotel Azalia.Preturile sunt foarte bune,36euro single si 72euro dubla cu totul inclus.Vom pleca la ora 9 si in jur de ora 13 suntem acolo. » Post actualizat in 16 Oct 2015 09:18Nu uitati sa puneti la bagaj costumul de baie.Sper ca mai este deschisa piscina cu apa termala din centrul statiunii, dar avem ca rezerva piscina interioara a hotelului(tot cu apa termala). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Sunt interesat de tura asta, chiar ma intrebam unde as puteam merge in acest weekend. Poti da mai multe detalii despre cazare (trebuie facuta rezervare), unde e intalnirea dimineata, etc? Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 Bogdan:cauta hotel Azalia pe booking.com si vezi tot ce doresti.Eu am facut rezervare,tu poti plati acola daca vrei. OMV comuna 30 Decembrie la ora 9. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 (editat) M-am hotarat repede si am facut o rezervare la Azalia. Arata bine hotelul. Ne intalnim la OMV-ul ala spre Giurgiu ora 9:00, eu aduc cafea turceasca la termos Putem schimba pe privat si nr. telefon. Bogdan Editat Octombrie 16, 2015 de motosilent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 Eu aduc niste palinca asa pentru incalzire pe marginea bazinului.Niste pahare de plastic ar trebui sa avem la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 As fi venit si eu dar fiind parcare nepazita zic pas. si nici nu am vazut prin apropiere asa ceva. Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Salutare, piscina mare este inchisa pentru renovare, saptamana trecuta am fost eu acolo, va recomand piscina mica de langa hotel Azalia, aceea care are langa si un bazin "olimpic" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Octombrie 16, 2015 Autor Share Postat Octombrie 16, 2015 Uneori este bine sa ai in dotare japoneze,nu se uita nimeni la ele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 @Mihai: buna traba cu lichidul inflamabil, in caz ca ramanem in pana. Am un tub de pahare mici de plastic. Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Octombrie 16, 2015 Share Postat Octombrie 16, 2015 Din nefericire, in Bg sunt hoti pt toate buzunarele. Dar sa fim optimisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Octombrie 23, 2015 Share Postat Octombrie 23, 2015 (editat) Helooouuuu...... ati mai plecat? Si daca da, v-ati mai intors, sau v-au furat bulgaroaicele si va tin ostatici pe acolo?! Sau lichidul ala v-a inflamat asa de tare incat n-ati mai nimerit drumul spre casa? Daca puteti, dati de stire sa organizam un "rescue team" Editat Octombrie 23, 2015 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate