nikel1992 Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 (editat) Stie cineva de asta sau recunoaste motorul, l-am vazut in aceasta seara. M-am grabit si numarul nu mi-l mai amintesc. Editat Octombrie 21, 2015 de nikel1992 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad3C Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Omul e ok? Motocicleta o să apară la dezmembrări mai mult ca sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 Daca a fost accident, sigur rider ul are cel putin ceva luxat. Motorul chiar o sa apara la dezmembrari, cred ca va costa mai mult reperatia in cazul asta decat un CBR la SH... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonustelystu1992 Postat Octombrie 21, 2015 Share Postat Octombrie 21, 2015 probabil a cazut inainte de a intra in ceva ca sa fie OK ca altfel nu prea vad motociclist viu...Poare s-a oprit moto singura in ceva de arata in halul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Octombrie 22, 2015 Share Postat Octombrie 22, 2015 Putem spune cu siguranta ca motociclistul nu e politist. Altfel era galagie mare... Sanatate si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikel1992 Postat Octombrie 22, 2015 Autor Share Postat Octombrie 22, 2015 Motocicleta nu mai era acolo, presupun ca a fost cineva si a luat-o... Sper ca e bine riderul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate