Fog Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salutare. A fost careva dintre voi cazat la pensiunea uno din timisoara,str berzei colt cu mures, nr 88. Din tot ceea ce vad pe net pare ok. Trebuie sa fac rezervare cel tarziu pana maine la pranz si o sugestie e binevenita! Merg acolo sa vad o masina, daca e ok dau o bere..pe forum )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Salut. Eu sunt din Tm. Stiu unde este pensiunea, dar nu am fost cazat. Daca iti place prezentarea, te poti caza fara probleme. daca te pot ajuta cu ceva pe timpul sejurului tau in Tm, da-mi PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fog Postat Octombrie 29, 2015 Autor Share Postat Octombrie 29, 2015 Da,prezentarea mi a placut.hotelurile ies din calcul,am omis sa spun. Voi scrie aici daca ceva,ms!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaVinci_Tm Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 (editat) Salut, Am lucrat pe strada unde este localizata pensiunea Uno si obisnuiam uneori sa servesc pranzul acolo impreuna cu colegii.Stiu ca este o afacere de familie dar nu iti pot spune nimic despre cazare. Restaurantul pensiunii era unul fara pretentii dar ok ca si value for money. In acea zona a orasului sunt destule pensiuni si cam ai de unde alege.Daca bugetul nu e foarte important iti pot recomanda pensiunea Pura Vida care e localizata aproximativ in aceeasi zona si are o pizzerie super ok la parter Editat Octombrie 29, 2015 de DaVinci_Tm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fog Postat Octombrie 29, 2015 Autor Share Postat Octombrie 29, 2015 Preturile nu conteaza. Merg cu un prieten si vrem apartament. Bucataria este si nu prea in planul meu. Sunt multe locuri in oras pt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dany_Tm Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 Da e ok pensiunea uno. Nu am fost cazat dar am mers de câteva ori la o cafea. Am o părere bună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fog Postat Octombrie 29, 2015 Autor Share Postat Octombrie 29, 2015 Da,ramane uno. Mersi de sfaturi baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 stiu eu pe cineva care a fost cazat, si a fost foarte incantat, zicea ca e exact ca si la Boavista doar ca nu avea AC-u, asta se intampla astavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate