robert_bobariu Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Bucuresti -> Plopeni -> Cislau -> Intorsura Buzaului -> Teliu -> Ozun -> Aninoasa (pe langa Mestecanisul de la Reci) -> Intorsura Buzaului -> Covasna -> Gura Teghii -> Magura -> M-rea Ciolanu -> Jugureni -> Bucov -> Bucuresti. 570 km, 12 ore si jumatate (potrivit Google Maps, probabil mai putin), cam 100 de km de macadam/pamant. In functie de timp si chef, se poate renunta la bucla prin Ozun (500 km, 11 ore). Suntem 2 pana acum, punctul de intalnire fiind DN1, dupa Ploiesti, iesirea spre Plopeni, la 7:30-7:45. Din Bucuresti, plecarea la 6:45, de la Petrom Miorita. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Hihihi si astia o sa ramaneti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Din pacate eu + alti 2 colegi avem joi un alt drum ...... cu alta ocazie. Nu e rea propunerea, dar am confirmat deja dincolo. Editat Noiembrie 9, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 9, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2015 Totusi, e o evolutie spectaculoasa! De la ultima tura... ne-am dublat! Hai cu triplarea! » Post actualizat in 09 Nov 2015 21:57Mihai, m-ar durea sufletul sa te bag cu bijuteria ta pe aici (vezi minutul 6:30): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) Da si pe mine m-ar durea, desi "plecarea" in drumetia de joi este (culmea) din Buzau. Dar sintem pe ascutitori si o sa tinem soseaua 570-573km. PS. Pamint uscat! Editat Noiembrie 9, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Nu uitati acasa boxeri din lana de lama..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Nu uitati acasa boxeri din lana de lama..... Cate 2 perechi, una peste cealalta. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 10, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2015 Rezolvat! Ianachime, dupa tura ti-i vand la suprapret (ca-i lama plimbata!)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Ce va mai place macadamu'!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Faina tura. Si organizarea. Si un nou prieten de motocicleala. Multam Robert. » Post actualizat in 12 Nov 2015 07:16Nici nu stii cat de buna e urarea din post scriptum PS. Pamint uscat! Editat Noiembrie 12, 2015 de FBogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2015 Si mie mi-a placut (si compania, si tura). Categoria aventura cu anvelope de strada si noroi. » Post actualizat in 12 Nov 2015 11:47 Multumesc Bogdan, e un sentiment placut sa fie cineva dupa tine care sa te scoata la nevoie din sant... (Nu ca ar fi fost nevoie!) Asa tre' sa arate GS-ul! » Post actualizat in 12 Nov 2015 16:29 Singurele poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 Ce gura am avut..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Frumos, mi-ar place la tara dar nu ma lasa mobra. Azi am comis-o si noi, avuram vreme frumoasa si un asfalt perfect. » Post actualizat in 12 Nov 2015 21:09Traseul: Buzau-Focsani-Lepsa-Brasov Editat Noiembrie 12, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2015 Piei ispita! Pe de alta parte, arata tare bine pe harta drumul prin Parcul Putna! Si vremea pentru saptamana viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 (editat) In functie de temperaturi ......... Mi-a mai ramas la patofiorul sting al brunetei "flecul" iesit un pic si parca l-as poliza la fest pina in iarna, sa fie tanti pregatita de revelion. Este ca-s om cu inima mare? Editat Noiembrie 13, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Noiembrie 13, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2015 Este! Daca nu reusim sa o polizam cu niscaiva asfalt, aduc pila si tot o rezolvam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 » Post actualizat in 12 Nov 2015 21:09 Traseul: Buzau-Focsani-Lepsa-Brasov Au terminat bucata neasfaltata de la Lepsa spre Brasov? » Post actualizat in 14 Nov 2015 07:36 Au terminat bucata neasfaltata de la Lepsa spre Brasov? Se pare ca da - imi raspund singur - m-am uitat in presa. » Post actualizat in 14 Nov 2015 17:34 Sectiunea Focsani - Targu Secuiesc primeste din partea mea nota 9,5 si locul 1 in clasamentul soselelor de la noi dpdv moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) Ar fi pe aproape si nota mea, daca n-ar iesi pe el cu mult pamint utilajele de taiat/carat copaci. Editat Noiembrie 15, 2015 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate