liviu_m2002 Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare tuturor, Nu de mult am intrat si eu in lumea imprimantelor 3d. Pana acum tot m-am obisnuit cu imprimanta. Daca aveti nevoie de suporti, prinderi, piese mici din plastic, va pot ajuta. Dimensiunile maxime pe care le pot printa sunt 200 x 200 x 200 mm. Ca si precizie, pana acum am scos 0.2 - 0.3 mm, dar asta depinde si de ce piesa printez. Daca aveti ceva de facut, va astept. LiviuMa gasiti si aici :https://www.facebook.com/Layers-1695268674038836/ Pun si cateva poze cu ce am facut pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 14, 2015 Share Postat Noiembrie 14, 2015 Salut. Daca am o piesa micuta, o roata dintata de la un bord auto, cam cum ai putea sa o reproduci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Noiembrie 15, 2015 Share Postat Noiembrie 15, 2015 ti-o deseneaza in 3d studio complet, alta varianta nu cred sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Noiembrie 15, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2015 (editat) Salut. Daca am o piesa micuta, o roata dintata de la un bord auto, cam cum ai putea sa o reproduci? Salut, Eu colaborez impreuna cu o firma ce poate scana piesa. Astfel se poate reproduce integral si cu o fidelitate ridicata. Doar ca nu e tocmai ieftin. In cazul unei roti dintate, cel mai bine ar fi sa fie desenata. Editat Noiembrie 15, 2015 de liviu_m2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate