Andrei Paica Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Buna Seara . Am o dilema legata de achizitionarea unui nou motor pentru enduro , am 18 ani 1,90 , 90 kg . ma dau de 4 ani pe enduro si am ceva experienta . Am buget de 2000 euro dar inca nu stiu ce motor sa imi iau . Ma atrag Crf 250-450 r si x dar nu stiu detalii despre service , am inteles ca aveau probleme cu supapele dar din 2006 le-au modificat si sunt de titan . Au si alte probleme ?. Dar nici ktm-urile nu vreau sa le ignor , am auzit ca e firma foarte buna si au motoare durabile ,dar si ca sunt foarte pretentioase . Imi puteti oferi un sfat ? sau alte exemple de motoare bune . Motor in 2T nu vreau. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecscosmi Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 (editat) Eu am auzit ca, cica KTM-urile ar fi motoare de mecanici, fiind destul de defectuoase. Cica... Arunca un ochi si peste WR sau YZ de la Yamaha, poate se prinde ceva de tine, desi cred ca ti-ar depasi bugetul putin. Editat Noiembrie 16, 2015 de alecscosmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Noiembrie 16, 2015 Share Postat Noiembrie 16, 2015 Ktm 525, 640, 620 .. Ktm foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Cum adică, te dai de patru ani pe motoare și încă nu știi care-i fitilul ? Dacă îți zice vreunul să-ți iei IJ Planeta, îți iei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Depinde de experianta ta in endureala ca sa iti iei motor Daca ai 4 ani de enduro ma indoiesc ca nu stii ce sa iti alegi Cred doar ca esti nehotarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Paica Postat Noiembrie 17, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2015 Da , nu sunt hotarat . deocamdata vreau sa imi iau un crf de 450 . dar vreau sa stiu si parerile lu altii care au avut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Noiembrie 17, 2015 Share Postat Noiembrie 17, 2015 Honda crf de 450 e una din cele mai bine cotate motorete dar lumea parca s-a imbolnavit de KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 am o curiozitate,spui ca practici de 4 ani sportul asta cam ce motorete ai avut pana acum?ca vad ca esti cam debusolat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Mobra ,Ij,MZ,CZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cofy Postat Mai 16, 2016 Share Postat Mai 16, 2016 Bună ziua.Sunt incepator si doresc sa achiziționez un motor enduro,am înălțimea de 1.84 și 75 kg.Am un buget restrâns și ma interesa un Suzuki dr 250 sau ceva de genul asta(am înțeles ca acesta ar fi foarte fiabil).Dacă știți pe cineva care vinde asa ceva va rog să-l îndrumați sa ma contacteze la 0745540029 Dan.De asemenea dacă aveți sfaturi care m-ar putea ajuta la achiziționare v-aș fi recunoscător. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate