pompiliu Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 africa twin 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Ce legatura are prima poza cu africa twin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titishor Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Ce legatura are prima poza cu africa twin? Nu ai inteles tu. Nu era bicicleta lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Ce legatura are prima poza cu africa twin? E simplu: Africana era in fata si cele 2 Yamahe nu se puteau tine dupa ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 E simplu: Africana era in fata si cele 2 Yamahe nu se puteau tine dupa ea. pentru ca o alerga Marquez.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Pompi,la EICMA ai fost tot pe scuter?Daca da,povesteste cum a fost calatoria pana la Milano si inapoi. Editat Noiembrie 23, 2015 de WhiteWolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2015 Ce legatura are prima poza cu africa twin? nici o legatura nenea rosi a fost acolo lam ratat Ce legatura are prima poza cu africa twin? » Post actualizat in 23 Nov 2015 14:28 spre rusinea mea nu am mers cu scuteru nu sa putut asa era in plan dar nenea colonelu ma lasat pe jos o luna mai am o saptamana si scap o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Noiembrie 28, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2015 africa twin 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate