johnnyk Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Salutari, problema mea sta cam asa. Motocicleta din poze am facut poc cu ea si am zdrelit carenele fata-stanga. Pozele sunt facute inaintea accidentului. Unde pot gasi stickere modelul acesta si la ce pret? Pot sa pun colant in locul stickerelor si lac peste? Ce ma sfatuiti sa fac sa o aduc la infatisarea din poze? Vopsit si pe urm? Sticker/colant? Pret? Recomandari la ceva calitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Sticker = colant. Sunt multi care fac la comanda, chiar si aici pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2015 Pai eu nu ii cunosc, speram sa faca cineva legatura...un site, o recomandare, un telefon. Am gasit in sibiu pe unii cu review bun cica stickitsibiu....am 2 luni sa gasesc cel mai bun raport calitate pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toothless Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) MOTOCICLISM.ro → Bursa → Servicii → Alte servicii Editat Noiembrie 23, 2015 de Toothless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 (editat) Calitate si pret decent gasesti la >> Hondafan << Editat Noiembrie 23, 2015 de unaetnumitsirc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2015 Am trimis mesaj lui hondafan. Merci mult de recomandare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ske087 Postat Noiembrie 23, 2015 Share Postat Noiembrie 23, 2015 Daca e zgâriată. . . Stikerul nu acoperă zgarietura. . Cel mai ok . . E revopsirea . . .plus adăugarea stikerelor . . . . . . . . . Sau slefuirea carenei . . .. Plus colantare totala . . . . Plus stiker . Varianta cu colantarea mi se pare mai ok in sensul ca o poti face si la carena cealaltă la costuri relativ mai scăzute . . . Pe cand vopsirea e mai pretentioasa . . Iti trebuie putin noroc ca sa nu se cunoască diferente de nuante . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Noiembrie 23, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2015 @ske pai asta vreau sa fac. Vopsea completa, stickere si lac peste. Vopsitul il face un amic la care am mai vopsit alte motoare si iese tipla, dar a zis sa ma descurc ru de stickere de cumparat, de montat le face tot el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ske087 Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Atunci . . .daca gasesti chitul in format electronic cu ce fel de stikere ai de pus pe moto . . Ti le pot face eu . . . (moka) lucrez in industria publicitara si productia de autocolante e in descrierea jhobului numa ca nu am timp sa caut pe net kitul ( in format .eps ar fi minunat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Noiembrie 24, 2015 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2015 eu si electronic suntem 2 lucruri care nu se inteleg. am cautat pe cateva siteuri dar nu gasesc nimic ce ar semana cu ce imi ceri. am sa mai caut, poate poate dau de ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate