Dinu Craciun Postat Decembrie 5, 2015 Share Postat Decembrie 5, 2015 Imi poate spune cineva cat ulei trebuie pus la transmisie? Si cam la cat timp trebuie schimbat? Am un cross Husqvarna WR 125 cu power valve. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 5, 2015 Share Postat Decembrie 5, 2015 Din ce an este? Nu ai gasit manualul utilizatorului pe net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Decembrie 5, 2015 Autor Share Postat Decembrie 5, 2015 E din 2003, Am gasit un manual dar nu scria nimic despre asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C210288A Postat Decembrie 5, 2015 Share Postat Decembrie 5, 2015 In manual specifica pentru Husqvarna WR 125 sau CR 125 din 2002 (nu cred ca e mai diferenta sau deloc fata de 2003) , uleiul AGIP CITY 4T. Cel putin asta recomanda ei. Ca si vascositate nu specifica dar cred ca se refera la 10W40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Decembrie 5, 2015 Autor Share Postat Decembrie 5, 2015 Eu am pus cam cu o saptamana in urma ulei Repsol transmission 10w40, problema e ca am pus 1L si vroiam sa vad daca nu cumva e prea mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 5, 2015 Share Postat Decembrie 5, 2015 Intra 800ml ulei moto 4T 10w40, 50 sau 60 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Decembrie 6, 2015 Autor Share Postat Decembrie 6, 2015 Ok...Si cam la cat timp trebuie schimbat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 Depinde cat de mult abuzezi de ambreiaj sau cat de mult cloncani cutia. Timpul poate varia de la o iesire, pana la 20 de ore de functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dinu Craciun Postat Decembrie 6, 2015 Autor Share Postat Decembrie 6, 2015 Bine...Multumesc mult pentru informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate