mihai_prd Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 Pentru ca industria replicilor s-a oprit la BMW, HD si Zundapp, sunt nevoit sa caut sa refac unele din piesele motocicletelor mele. Pentru prima rezolvare, am nevoie de un contact de la o persoana/firma unde pot replica un grup conic (coroana si pinion). Orice ajutor/idee este binevenit. Pentru ca mai sunt persoane care nu au cont pe motociclism, rog contact telefonic la 0723565973. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebi2006bc Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 La Bacau la U.R.A.fabrica de avioane se poate.Daca ai piesele vechi se poate face acolo.Ma duc si vb.acolo si te anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 9, 2015 Share Postat Decembrie 9, 2015 ce tip de dantura are? exista model? chiar si uzat -distrus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2015 Autor Share Postat Decembrie 10, 2015 Coroana si pinion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 /index.php?/topic/709303-atelier-prelucrari-mecanice/ ia uite aici aproape la ciorogarla cu mester forumist. Daca s-au bagat in reductoare de camioane o iesi si ce ai tu nevoie. Sa imi zici daca ai avut noroc cu ei » Post actualizat in 10 Dec 2015 06:56daca ajungi in zona da un semn ca stau relativ aproape - 3-4 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 10, 2015 Autor Share Postat Decembrie 10, 2015 Mersi, i-am sunat pe oameni mai devreme, au spus ca fac, incerc sa ajung azi pe la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 ce tip de dantura are? exista model? chiar si uzat -distrus? Paloid...din pacate nu mai sunt multe locuri in tara unde se mai poate face asa ceva... Cugir .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 11, 2015 Autor Share Postat Decembrie 11, 2015 La Cugir am sunat la General Servicom, dar nu raspunde nimeni la telefoanele afisate. O sa mai incerc sau o sa vb cu Genu sa mearga pana la poarta domnilor, sa-i intrebe de sanatate. » Post actualizat in 15 Dec 2015 14:18La Ciorogarla nu au reusit. Bebi, poate reusesti sa vorbesti la Bacau.» Post actualizat in 22 Dec 2015 06:50In final am ajuns tot la Cugir. Dupa Sarbatori, sa vedem ce o sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andorros Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Salve Ai putea sa dai ceva detalii despre rezolvarea problemei? Pret de fabricatie, locatie, etc..... Multam frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 12, 2016 Autor Share Postat Aprilie 12, 2016 Salut, la Cugir am rezolvat. Nu e ieftin, dar se lucreaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate