Sari la conținut

andorros

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andorros

  1. Salve Ai putea sa dai ceva detalii despre rezolvarea problemei? Pret de fabricatie, locatie, etc..... Multam frumos.
  2. "More Reply Options" langa "Post" » Post actualizat in 24 Aug 2015 07:07 Idem si eu. Pret 70 lei
  3. andorros

    Endureala ... de voie

    Off....imi pare rau sa aud astfel de "aventuri" intr-o zi atat de faina. Nu ramane decat sa va incurajez sa-i dati inainte, cat despre reparatii, sper sa fie ceva banal si simplu de rezolvat. BAFTA.
  4. andorros

    Endureala ... de voie

    Sper ca voi sa fi avut ceva mai multa bafta in privinta traseului pentru ca noi a trebuit sa ne intoarcem cand mai aveam foarte putin pana la lacul Iezer din cauza unor revarsari de zapada peste drum. Daca ar fi fost una nu era bai dar au fost vreo patru, practic o zi sau doua de munca la dezapeziri. Poate ca intr-un viitor apropiat ne vom intalni pe acelasi traseu. Bafta si drumuri bunicele!
  5. andorros

    Endureala ... de voie

    OK atunci va insotesc cel putin pana la Domnesti ca mersul singurel ma cam plictiseste. Am organizat deja cu trei mobre o sesiune rapida de cumparaturi in "Mall Shoping Center Domnesti" (SH-uri ptr toti), dupa care via Nucsoara - L. Iezer - Cabana Voina. Daca colegii se razgandesc in privinta traseului, ptr mine este OK si o Malita. Deci va astept la intersectia din Piscani (intrare pe Valea Doamnei) pe la 8.00.
  6. In privinta verificarii uleiului din airbox, eu am optat pentru prelungirea furtunasului de scurgere din partea din fata a incintei (nu cel gros care intra undeva in partea de jos a motorului), cu un furtunas transparent de stropgel auto. In felul asta se vede foarte clar cand sunt probleme si trebuie intervenit cu o curatare. Drum intins!..........de asfalt .....nu mai conteaza.
  7. andorros

    Endureala ... de voie

    Salve Nu mai iese nimeni pe traseu duminica 07.06.2015? As scoate nitel murgul la pascut de flori de colt. As aborda Nucsoara - Lacul Iezer- Lacul Rausor, dar nu prea stiu pe unde porneste poteca dinspre Nucsoara.
  8. /index.php?/topic/20791-cine-are-bmw-650-f-gsdakar-2000-injectie/page-264&do=findComment&comment=2876661 Am cumparat si urmeaza sa-l montez: Mann filter WK69/2
  9. Salve domnilor.. Un grup conic pentru un MT 16 cu tractiune pe atas se gaseste? Fac oarece munca de cercetare pe net pentru un amic dintr-o zona rurala fara acces la internet. Ce ziceti? Se poate face ceva?
  10. Salve Din lipsa de timp in cautari, ai rezolvat ceva cu actele? Au fost date? Un amic doreste sa inmatriculeze o italianca care a fost bagata pe primarie. Este pacat sa tinem un armasar legat de picioare.......
  11. andorros

    Alpin

    Salutare Din pereglinarile voastre prin satele marginase, nu ar fi rau sa ajutati cu ceva sugestii si informatii despre tematica topicului: /index.php?/topic/721409-voluntariat-nepoti-de-imprumut/&do=findComment&comment=3892401 Sarbatori Fericite!
  12. Ciao Astazi am avut meci cu motorul si am constatat cu surprindere ca alarma originala s-ia revenit in simtiri ceea ce denota faptul ca o simpla declipsare a mufelor si putina pulverizare cu spray de contacte face "minuni". Evident ca o astfel de operatiune este normal sa o faci pentru a incerca sa remediezi o defectiune, dar eu as fi vrut, recunosc, sa-mi fac de lucru cu jucaria si sa-i schimb alarma "fara drept de apel". Asa ca m-am ales cu un sistem de alarma de rezerva. Sper ca a invatat cineva ceva din greselile mele si nu uitati sa umblati pe la mufe in cazul unei defectiuni deoarece agregatele noastre sunt mult mai expuse intemperiilor in comparatie cu autoturismele iar coroziunea contactelor este inevitabila. Hai sa fiti sanatosi si sarbatori fericite!
  13. andorros

    Alpin

    Hm....recunosc zona dupa al doilea brad de la stanga la dreapta.......Fain traseul! Sper sa reusesc si eu sa ma bag la o tragere anul ce vine.
  14. Spre rusinica mea, nu am reusit sa ma apropii de motor zilele astea din lipsa de timp. Am reusit sa strang oarece documentatie si ramane sa ma apuc efectiv de treaba. De indata ce voi termina, promit sa revin cu detalii.
  15. Perfect adevarat, am vrut sa spun exact acelasi lucru in privinta firului de pornire dar nu am avut timp de detalii, cat despre contactul pus, vedem la probe ce se intampla. Multam frumos de sugestii.
  16. http://www.shr-motors.ro/alarma_scuter_atv_moto_cu_pornire_pe_telecomanda?filter_name=alarma&filter_description=true O schimb cu cea din link-ul alaturat. Cred ca va trebui sa mai trag un fir de la electromotor.
  17. As avea si eu nevoie de schema electrica alarma pentru un BMW F650GS 2001. Eu cred ca este similara cu GS 1200 si arata ceva de genul: http://www.ebay.co.uk/itm/ANTI-THEFT-ALARM-SYSTEM-bmw-K-1200-LT-K1200-K1200LT-1999-2004-/291177230354?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43cb83f012 Multam fain.
  18. Salve Din 2009 pana in zilele noastre a aparut schema electrica de la respectiva alarma? Vreau si eu sa schimb o astfel de alarma si as vrea sa ma folosesc cat de cat de cablajul ei pentru montajul noii alarme.
  19. Salve Sper sa nu intru la off topic dar subiectul este destul de asemanator. Caut si eu schema electrica a unei alarme BMW de fabrica montata pe un BMW F650GS 2001 asemanatoare cu : http://www.ebay.co.uk/itm/03-BMW-K1200LT-K1200-LT-K-1200-Alarm-System-Module-Siren-Brain-OEM-/190893983971?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item2c722b08e3 Doresc sa o inlocuiesc deoarece nu mai da semne de viata dar as vrea sa ma folosesc de cablajul ei.
  20. Salve As avea ceva sanse sa fac rost de schema electrica de montaj a alarmei DWA din poza pe un F650GS 2001? Am achizitionat motorul cu aceasta alarma deja montata si as vrea sa o schimb pe motiv ca nu mai da semne vitale dar as vrea sa ma folosesc de cablajul deja existent. Este vorba de doua mufe mari si una mica care habar nu am cu ce se mananca si de aceea sper sa ma lumineze o schema de montaj. Am incercat sa caut pe forum dar nu am reusit sa gasesc nimic. Va multumesc si iernare usoara!
  21. Un traseu frumusel, dar cred ca este legatura directa Iezer - Nucsoara din spusele unui crestin urcat pe Iezer cu masina. Weekend-ul trecut am vorbit cu dansul exact langa crucea de pe Iezer si venise de la Nucsoara.
  22. O iesire perfecta din punctul meu de vedere.
  23. OK. Ramane cum am stabilit. Sper sa trec de toate semafoarele insirate pe carosabil in timp util.
×
×
  • Creează nouă...