Sergiu Brisan Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Buna...am 23 ani si am prins si eu de curand boala motoareler de tip cross...as vrea sa imi achizitionez si eu unul si nu stiu ce ar trebui sau ar fi indicat sa imi iau pentru inceput...nu vreau sa cheltuiesc mult pe el deoarece as vrea sa invat prima data controlul si tehnici de manevrare a cross-ului si cel mai probabil o sa sfarseasca umpis sifonat , pentru inceput m-am gandit la o suma maxima de 600 Eur...nu stiu ce capacitate si nici unde se gasesc cross-uri de cumparat....Oare ma puteti ajuta cu ceva spaturi si/sau cross-uri de vanzare.....Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 (editat) 1. Ai cautat prin topicurile deja existente si nu ai gasit nici unul care sa te ajute? Sau vrei sa ai unul "bespoke"? 2. Tine minte ca daca e motocicleta de teren, nu inseamna ca e cross! Sunt n categorii de motociclete de teren. Crossurile sunt motociclete pentru curse pe circuite special amenajate, care includ namol, denivelari, rampe pentru sarituri, etc. 3. Inaltimea si greutatea ta? 4. Ce vrei sa faci cu ea? dirt bike = motocicleta de teren =/= cross Editat Decembrie 11, 2015 de Andr3y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 I-ați în 4 timpi pentru început. Un Enduro nu cross ca o să-ți rupă fâșul. Și cam putini bani aloci pt motor La banii astia iei un junghi în care o să mai bagi mulți bani îți spun din experiență Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Io zic ca daca ai 600 eur ...mai strange macar 1000 eur pt motor si vreo 300 eur pt un minim de echipament daca iti vrei binele , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Dutu Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Io zic ca daca ai 600 eur ...mai strange macar 1000 eur pt motor si vreo 300 eur pt un minim de echipament daca iti vrei binele , Da uitasem de echipament E foarte important să fi complet protejat E scump de asemenea dar face banii. Datorită echipamentului datorez bucuria de a mai putea face ENDUREALA Nu te grăbi strânge bănuți întâi și apoi treci la achiziții... Paarol d'oneur!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 Cel mai bun sfat este sa cresti bugetul pentru aceasta distractie cu minim 1000 euro cum s-a zis mai sus. Cu 600 euro iti cumperi o coaja faina care te va invata care detergent de maini duce mai bine jegul de la surubarit dar de dat nu te vei da mult cu ea. De echipament complet necesar la enduro nici nu zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Decembrie 21, 2015 Share Postat Decembrie 21, 2015 Parerea mea ar fi sa iti cumperi un enduro si sa inveti sa il conduci la viteza mica, oras, prin padure si dupa treci la alta clasa. Motorul nu este autoturism sa te protejeze cat de cat. Prinzi o eczema de asfalt de nu te mai vindeca 10 medici. Echipament la fel, pentru cross iti trbuie ceva super bun. Atentie trebuie sa te bucuri de motor si de mersul cu motorul, nu de surubarit si stat prin spitale. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate