apriliacluj Postat Ianuarie 17, 2016 Share Postat Ianuarie 17, 2016 Io am 4 roti si la Ural. Urmeaza sa agat dupa el si o remorca si atunci o sa am 7 roti toate la fel. Interesant, nu ? Lamureste-ma cu cele 4 roti... 3 plus una de rezerva? si la remorca la fel, 2 plus rezerva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Ianuarie 18, 2016 Share Postat Ianuarie 18, 2016 Am atins una, in 77, in armata ,in parcul "stok", era o colectie intreaga de camioane , transportoare si o "motocicleta, cu roti pe fata si senile in spate. Un prieten mi-a povestit ca in anii 90 le-a dus personal la Remat alaturi de tancuri si alte vehicule considerate fara importanta.ale armatei. Pacat. Unde ati facut armata ? Cel mai probabil ca era considerat ceva mai exotic de a rezistat in arsenalul armatei pana in 77.Tot ce era tehnica germana a fost vandut spre populatie sau casat la sfarsitul anilor 50. Pacat ca nu a facut nimeni poze in anii 70 cu nsu kettenkrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 O alta dracovenie senilata, banuiesc ca a fost folosit in timpul razboiului la intins cabluri pt transmisiuni, altfel nu-mi explic pt ce era bobina aia acolo. si cateva moto uitate de un colectionar intr-un depozit cu multe alte acareturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 (editat) Nu era pentru intins cabluri... era o „smecherie„ comandata prin cablu... https://fr.wikipedia.org/wiki/Goliath_(chenill%C3%A9)https://fr.wikipedia.org/wiki/Goliath_(chenill%C3%A9) » Post actualizat in 26 Jan 2016 17:27 Editat Ianuarie 26, 2016 de Dan Nastase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Tare, pentru vremurile alea un atelaj comandat de la distanta cred ca era ceva de domeniul SF. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Ianuarie 26, 2016 Share Postat Ianuarie 26, 2016 Noi pariem intotdeuna... pe badea Grigorescu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Ianuarie 27, 2016 Share Postat Ianuarie 27, 2016 (editat) Unde ati facut armata ? Cel mai probabil ca era considerat ceva mai exotic de a rezistat in arsenalul armatei pana in 77.Tot ce era tehnica germana a fost vandut spre populatie sau casat la sfarsitul anilor 50. Pacat ca nu a facut nimeni poze in anii 70 cu nsu kettenkrad. Sos Oltenitei Buc unitate de tancuri. Erau multe aratari cu roti si senile de toate dimesiunile demne de un muzeu al tehnicii militare. Stateau intr-un tarc sub cerul liber, multe functionale iar la exterior aratau chiar bine, dar repet in 77-78. Ce sa intamplat cu ele, sau daca au scapat cateva de remat nu stiu.» Post actualizat in 23 Feb 2016 13:15 Studiul concurentei. Editat Ianuarie 27, 2016 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 Ce Motocicletă este la baza nebuniei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 21, 2018 Share Postat Ianuarie 21, 2018 In titlu scrie Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 21, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2018 E ruseşte..hi..hi. Da Uralu are marşarier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Ianuarie 23, 2018 Share Postat Ianuarie 23, 2018 No ! Ce intrebare ai stiut pune ! Are o viteza inapoi si patru inainte: incet, foarte incet, pe loc si ... deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate