krysztoff Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salut, un electrician moto stie cineva? Cu John am vorbit si nu se baga la instalatii electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Janes Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 e secret? nu e secret, dar nu e frumos sa faci public nr. de telefon al unei persoane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 nu e secret, dar nu e frumos sa faci public nr. de telefon al unei persoane. inteleg ce spui, dar in caz ca nu ai observat, se vorbeste pe topic de service moto Brasov... orice service este, teoretic, persoana juridica si, teoretic, nu ar fi nicio problema publicarea numarului de tel. in plus, daca tot se vb despre acest service, si il mai si recomanda lumea, ar fi fain sa apara o modalitate de contact....astfel vei putea chiar si tu, daca ai probleme la mobra, sa beneficiezi de serviciile aferente. ca sa nu zic ca ii faci un bine, practic vin clienti la el si face bani... asadar, mai gandeste-te la ce e frumos si ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buciffal Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Codin ai PM Se poate unul si catre mine? Multam fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 ti-am trimis eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Viyes Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 As vrea sa ajung si eu la Lotzi, in Sacele, pentru o revizie. Ma puteti ajuta si pe mine cu numarul lui de telefon? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 0723908691 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Francisc Hfr Postat Ianuarie 17, 2017 Share Postat Ianuarie 17, 2017 MOTO ALEX - SERVICE MOTO BRASOV http://www.servicemotobrasov.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Si eu am fost la Alex. Il recomand cu mare incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 salutare,ce mecanici mai sunt prin Brasov? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 Mai era un baiat cu un garaj in incina spalatoriei Elefant, in Tractorul. L-am intanlit cand eram cu masina la spalat acolo si am stat putin de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dNb Postat August 6, 2019 Share Postat August 6, 2019 Acum 5 ore, adidas a spus: Mai era un baiat cu un garaj in incina spalatoriei Elefant, in Tractorul. L-am intanlit cand eram cu masina la spalat acolo si am stat putin de vorba. am rezolvat,mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seba1974 Postat Septembrie 20, 2020 Share Postat Septembrie 20, 2020 Opinii despre profesionalismul celor de la Motto Brasov? Am la un Yamaha R3 de facut doar revizie de ulei si filtru si imi curge un amortizor (care ar trebui rezolvat pe garanție). Ma pot duce la ei sau mai bine la Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate