miki_dude Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Salut, rugaminte pentru cunoscatori. Sunt interesat sa inchiriez timp de 2 zile un chopper in perioada lunii Mai. Am sa-l folosesc doar pentru un drum langa Bucuresti la o sedinta foto (ziua nuntii). Din pacate constat ca in Bucuresti si in zona apropiata sunt foarte putine moto de inchiriat cu atat mai putin chopper. Sunt persoane pe aici care cunosc firme de inchirieri detinatoare de chopper - cruiser sau chiar care pot inchiria motocicleta personala? Multumesc anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baby_blues Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Dacă ești motociclist, chiar nu ai niciun prieten/ cunoscut care sa vina la ședința foto cu motocicleta în schimbul unei fripturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Ahoi! Sigur apare un domn care să facă un gest eu te ajutam cu plăcere, dar sunt la vreo 360km de comuna cu miniștri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 eu unul zic ca este mult prea DEVREME sa cauti pentru luna Mai sa inchiriezi.... plus ca posesorii de chopere hiberneaza pana prin april- mai incepand cu prima ploaie din octombrie on topic ... cauta si ceva cu atas....... nu arata rau si sta si doamna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki_dude Postat Ianuarie 7, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2016 mai cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bass Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Bine ca nu cauti sa inchiriezi un bmw,ca posesorii sunt mai tot timpul pe drumuri,vajnici calareti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Suna-ma cu o saptamana inainte de maretul eveniment. Daca pot, vin gratis, cu o singura rugaminte, daca se poate: vin la locul crimei, faci pozele, plec. Telefonul e in semnatura. Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Telefonul e in semnatura. Ma bag putin in vorba doar cu mentiunea ca nu apare telefonul in semnatura. Nu fac misto ci, pur si simplu eu nu il vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 7, 2016 Share Postat Ianuarie 7, 2016 Daca esti pe mobil, nu se vede. Oricum, 0744.823.088. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki_dude Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2016 multumesc mult de tot. Am sa te sun inainte. probabil ca sedinta foto o sa dureze in jur de 30 de minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate