pinnochio Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Prin 2007 nu aveam cu ce să mă dau pe coclauri.Gasisem un Hoinar cu 150 lei,plus putin mesterit..iote ce a iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dandan Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Bravo man.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvian74 Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Super tare Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Are putere motorasul ala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2016 Are putere motorasul ala ?Avea putere,pusesem pinion mai mare pe axa rotilor,am avut so o remorcuță la el.Singura problemă a fost stabilitatea,fiind înalt nu puteai vira în sigurață la viteza mai mare.Nu-l mai am,l-am vândut prin 2009.Am gasit pozele in arhivă si l-am pus pe Site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Super tare jucăria!Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 Foarte interesant! Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Ianuarie 14, 2016 Share Postat Ianuarie 14, 2016 ma fa unul! e foarte tare ''atv-ul'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2016 ma fa unul! e foarte tare ''atv-ul''Mi-ar place,dar acum nu prea mai am timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate