WotRU2Me Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Stai friend, acu-i acu' Tine nitroglicerina aproape Nu-i sanatos...la cum a jucat touching ball...a riscat ceva. Unde esti @l.u.v ? Bai baiatule...l-a bagat iar in joc E gata...E? Acum e mai usor de crezut ca ia titlul? Nici nu mai conteza de fapt A jucat decisivul ca un campion si in spiritul sportului. Bravo amandurora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Acum 49 minute, WotRU2Me a spus: Unde esti @l.u.v ? Era pe extraverale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 (editat) Razi tu, da'l stiu pe unu' care nu s-a mai uitat dupa prima sesiune. Chiar a zis ca Selby a planuit totul, sa para putin vulnerabil, nu prea in mana si apoi sa-i dea la gioale, el nu poate privi cum Ronnie pica victima jocului psihologic...grele. Nici acum nu raspunde la mesaje, desi il vad ca e online. Cred ca face orice altceva, sta CA strutu' pana maine, bea ceva...nush Editat August 14, 2020 de WotRU2Me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 14, 2020 Admin Share Postat August 14, 2020 Îl iubesc pe Ronnie ca pe fratele meu, dar în seara asta m-a enervat teribil! Chiar dacă a câștigat dumnezeiește ultimele 3 jocuri, cu bubuiala aia de țăran penibil a pus capac! Dăte-n căcat și joacă și respectă jocul și adversarul, chiar dacă te lasă nervii! A și spus la interviu Selby acest lucru, lipsă de respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Statz asa comrads...Pai cand Selby isi exercita nestingherit bulanu' cu moaca aia ca si cand e firesc, e noblete. Cand al nostru nu sta sa dea de 10 ori aiurea, sa ia foc inutil (stie si el ca asta pateste) si, statistic, prefera sa plezneaca, e marlanie...nu nu nu, jocul e mai profund de atat si Ronnie il stie foarte bine. Eu dau cep la un Bordeaux si desigilez foie gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Oare iar bagă Ronnie la pariuri? N-am văzut tot meciul, și mi-a scăpat tocmai bubuiala. L-a făcut la pisic pe Selby cu ea? Acum 24 minute, l.u.v a spus: Dăte-n căcat Urât! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 La cum s-au desfasurat ambele semifinale, e loc de interpretari. Mai ales pe seceta asta... Selby nu a fost in forma tot campionatul. Singura lui sansa a fost psihicul lui Ronnie. Initial l-a facut Selby, se simtea tensiunea psihica in jocul lui Ronnie, dar in ultima sesiune a venit alt om. Parerea mea. D-aia plezneala la roz nu e marlanie, face parte din atitudine. Mai ales daca o corelezi cu bulanul din alt decisiv, cand Ronnie a castigat exact cu o lovitura la limita bulan/nepasare. I-a trezit cu siguranta niste demoni. Si a mai fost o iesire din snooker in decisiv care a amintit de lovitura aia. Erau variante Mai simple si mai sigure, dar a ales sa joace genul de lovitura. Sigur i-a mai turnat plumb in ghete cu chestii d -astea. Un fel de "eu stiu ca tu stii ca eu stiu". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 14, 2020 Admin Share Postat August 14, 2020 Asta ca să vezi cât țin la el: https://motociclism.ro/topic/708952-tribut-unor-legende/?tab=comments#comment-3683926 Dar în seara asta nu aș fi dorit să câștige, oricât mă enervează Selby. În finală? Nu știu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 14, 2020 Share Postat August 14, 2020 Sunt curios ce a spus la interviu. Aici am Eurosport in germana si nu pricep iota din ce balmajeste comentatorul (sunt detasat peste hotare). Dupa ce acest capitol din rivalitate a fost astfel reglat, finala nu mai prezinta interes prea mare. Incredibil, dar asa stau lucrurile. Mai e ceva...17-16 face cat 1000 de snookere date cu moaca antipatica si "assertiveness" menit sa irite adversarul. Just play the fucking game. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Acum 7 ore, l.u.v a spus: în seara asta nu aș fi dorit să câștige Asta te strică, ești pătimaș și inconsecvent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 15, 2020 Admin Share Postat August 15, 2020 Acum 8 ore, WotRU2Me a spus: Sunt curios ce a spus la interviu. Ronnie, întrebat fiind ce a fost cu loviturile alea hit and run, a făcut trimitere la cealaltă semifinală. Acolo McGill (în joc decisiv la fel ca aici, 16-16) a fost încuiat cu un snooker și a dat de 7 sau 8 ori pe lângă, până a pierdut matematic partida. Ronnie a spus că i-a părut așa de rău de scoțian, încât el s-a hotărât să nu ajungă niciodată la soarta asta, să piardă 30 puncte fugarind o bilă. De aici și acele lovituri demente, l-au lăsat nervii și l-a adus la disperare jocul încâlcit al lui Selby. Acesta din urma a apărut la interviu desfigurat, avea numai pete roșii pe față și gât. A spus că a venit foarte pregătit pentru această semifinală, că ii place CM și își dorește să mai câștige aici. De la 16-14 a zis că Ronnie nu i-a mai lăsat nicio șansă, dar a fost și nesportiv cu acele lovituri în forță, când trebuia să încerce să iasă elegant din situațiile date. Dar știe că așa este Ronnie, are genialitatea lui, dar și momente lipsite de fair play. Iar în jocul decisiv a rămas în urma, a avut de recuperat un handicap mare de puncte, i-au ieșit niște lovituri bune de siguranță, la care însă Ronnie a găsit răspuns, el nu a avut noroc și aia a fost! https://www.eurosport.ro/snooker/a-aratat-ca-nu-ma-respecta-si-nu-respecta-snookerul.-selby-furios-pe-atitudinea-lui-o-sullivan_sto7838626/story.shtml https://www.eurosport.ro/snooker/world-championship/2019-2020/kyren-wilson-dupa-meciul-cu-anthony-mcgill-nu-mi-a-venit-sa-cred.-ce-i-a-transmis-scotianului_sto7838172/story.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Dar sa stai un minut privind in gol cu degetul pe buze, parand ca vai vai, ce le mai gandesti tu, ca apoi sa ceri repozitionare, desi toata lumea stia ca asta o sa faci, pentru ca situatia e ca atare, asta e fair play desavarsit...nup, stii ca-l scoate p-ala din sarite si o faci pentru ca permit regulile. Ronnie stie si el ce-l scoate din sarite pe Selby si anume sa-ti bati joc de stradania lui si sa-ti mai si iasa. Nu e obligat nimeni sa iasa din snooker asa cum s-ar astepta Selby, si cum considera Selby ca e fair. Daca faci din snooker un razboi preponderant psihologic cum face Selby, faptul ca nu ai anticipat genul de atitudine si incepe sa te roada inseamna ca ai mai si pierdut la partea psihologica. Sa te plangi apoi ca ai pierdut si la snooker din cauza asta, e ipocrizie. Clar, jocul are o latura psihologica, dar jucatorii chititi sa o exploateze in exces...nu mai zic, ca e prea lipsit de respect. Mai pe scurt, daca ar fi zis asa ceva un S. Davis, un Hendry, da, intram si eu in pamant de rusine, dar venind de la Selby...c'mon. Cum a zis si despre Robidoux, daca nu i-a aratat respect inseamna ca nu l-a meritat. A jucat regulamentar, adio si la gara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 15, 2020 Admin Share Postat August 15, 2020 E mult război psihologic aici, corect. Nu pot să-l uit pe urâtul ăla de Ebdon cum a câștigat un meci exact cu aceleași trucuri care știa că-l enervează pe Ronnie. Dar astea sunt istorie, ne așteaptă finala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 15, 2020 Share Postat August 15, 2020 Haha...Ebdon, bai baiatule...n-o sa uit cum a facut balans de 17 ori cu tacul inainte sa loveasca si a ratat. Cred ca facuse vreo 18 puncte sau ceva de genul in peste 5 minute de stat la masa. Juca cu Ronnie, da Ia uite-l Multam de link-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 15, 2020 Admin Share Postat August 15, 2020 Privirea ironica a lui Ronnie face toți banii Am văzut în direct meciul ăla, îmi amintesc că la un moment dat Ronnie s-a urcat cu picioarele pe scaunul lui Ebdon când acesta era la masă, vezi Doamne nu vedea o bilă din cauza arbitrului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Hai sa vedem. Primele trei patru din sesiunea ce urmeaza sunt esentiale. Daca se rupe aici, nu cred ca mai revine Wilson. Dap...e pe el tare, a venit si gata barbierit, cred ca sarbatorim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 16, 2020 Admin Share Postat August 16, 2020 M-am lămurit, Wilson nu are nervi de finală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Da, nu e acolo cu d'alde Ronnie. Bine, a venit si epuizat psihic dupa meciul cu McGill, pe cand Ronnie a venit usor si relaxat ca un fluturas dupa ce a trecut ca tancul peste Selby in ultimele trei frame-uri, castigand in mare stil decisivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 16, 2020 Admin Share Postat August 16, 2020 Intrebarea se pune dacă mai câștigă 1-2 meciuri Wilson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Ar fi bine pentru el. Deja e un bonus mare ca e in finala, dar ar merita sa mai ia cateva, sa iasa cu fruntea cat mai sus. Dar la cum nu a ratat azi mai nimic Ronnie, greu... Cred ca Ronnie are rezervare in pub intr-o ora...termina din prima Ce sa mai...nici cu scuipat nu i-a mai dat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Un fleac, l-a ciuruit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Muncit titlu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 16, 2020 Admin Share Postat August 16, 2020 Foarte interesant ce a declarat, se simte mult mai bine jucând cu sala goală, spunea că fanii pun o presiune mare pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Pai il incurajeaza si la lovituri foarte grele pe care in mod normal nu le-ar juca. S-a intamplat de multe ori si a ratat incercand sa fie up to expectations. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 16, 2020 Share Postat August 16, 2020 Numai el stie cati psihologi a vizitat de-a lungul vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate