Bigfoot Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Salut Madalin, Nu am ajuns la pesteri, insa m-am plimbat (urcat) pe creasta din spatele cabanei Cheia pana cand am ajuns pe platou, asta pe jos fara motocicleta. Poate ne strangem mai multi de-o excursie la Buila, anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Interesant topicul ptr cei pasionati . Merita urmarit . Sambata am facut o plimbare cu masina pana la baraj si pana la Campu lui Neag . Barajul nu impresioneaza si accesul se face foarte lejer pana la el . In schimb povestea se schimba dupa Campu lui Neag : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Ce baraj, coane? Valea de Pesti, Iovan? Daca vii de la Lacul lui Iovan spre Campul lui Neag ce poate sa te impresioneze? Uricani? Lupeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Ce baraj, coane? Valea de Pesti, Iovan? Daca vii de la Lacul lui Iovan spre Campul lui Neag ce poate sa te impresioneze? Uricani? Lupeni? La barajul Valea de Pesti ma gandeam cand am scris si in modestia mea am fost impresionat de peisaj . Uricani si Lupeni pot impresiona si ele la fel ca si Ruschita Asta este realitatea si degeaba avem centuri sa o ocolim . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shorty Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 Excelenta idee de topic, chiar ma gandeam unde s-ar gasit trasee de genul asta. Daca se pune de vreo iesire cu plecare din campul asta trist Bucuresti sau prin zona, poate dati de stire. Eu am cam ramas fara colegi pentru iesiri de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 Ma gandeam -- cred ca ar fii util sa adaugam, daca avem bineinteles si track uri GPS -- poate ii ajuta pe altii. Eu am reusit sa ma ratecesc intre Valea de Pesti si Cheile Sohodorului Momentan nu am nimic -- dar anul asta o sa fiu cuminte si am sa fac! -- sper! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 Sunt doua intersectii unde te poti rataci: - una in fundul vaii, unde esti tentat sa o iei la dreapta dar drumul se termina repede intr-o platforma forestiera - una inainte de pas, unde esti tentat sa o iei la stanga pe un drum pe care mergi foarte mult pana sa te prinzi ca te-ai ratacit. Drumul iese in final pe creasta dar foarte departe de pas. Trebuie sa te prinzi rapid ca drumul merge in directie opusa, altfel vei pierde foarte mult timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Februarie 26, 2016 Autor Share Postat Februarie 26, 2016 Era un drum larg -- a trebuit sa tragem o drepta la un mom dat -- nu sa mergi tot inainte (aici inca ambele drumuri erau largi.) Dupa care drum mare larg -- tot inainte -- gresit. Corect stanga pe o potecuta ce trece pe langa casa cuiva. zici ca e parasit -- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 La ambele intersectii mentionate de mine, tentatia e sa o iei pe varianta gresita pt ca drumul e mult mai larg si mai batut decat varianta corecta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Februarie 27, 2016 Share Postat Februarie 27, 2016 DJ672C Valea de Pesti - Cheile Sohodolului e marcat pe OSM! Nu-i nevoie de track GPS! E insa nevoie de aparat foto/camera caci zona e foarte frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Salutare! Stie cineva cum o fi drumul pe aici? Ma refer la portiunile nasfaltate Traisteni-Sacele si Zizin-DN1A. Mobra mea e incaltata cu Metzeler Tourance, anvelope care nu sunt tocmai potrivite pentru noroi, dar pe un forestier se descurca decent. Daca sunt doritori care vor sa ma insoteasca Duminica, nu ezitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Pana aici 45.442142 25.775814 mergi fara probleme cu pneuri de asfalt! Apoi e o singura curba(la stanga) mai urata, care in f de avant sau experienta se poate negocia pe uscat cu orice pneu! Daca e un pic ud/noroi o sa ai nevoie de ajutor! Celelalte portiuni de traseu sunt "netede"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Mersi! O sa ma duc duminica sa vad ce si cum, sper sa ma descurc solo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Martie 31, 2016 Share Postat Martie 31, 2016 Se cheama pasul Predelus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Un drum usor si frumos este si cel de la Cugir spre Transalpina (Lacul Oasa). https://www.google.pl/maps/dir/Cugir,+Rom%C3%A2nia/45.4955469,23.6384501/@45.5851824,23.515687,12z/data=!4m14!4m13!1m10!1m1!1s0x474e9d98964de401:0x35ac0a1757a30ccc!2m2!1d23.3675078!2d45.8370606!3m4!1m2!1d23.6084313!2d45.5506961!3s0x474dcaf30ea65fc9:0xff1496df1901db84!1m0!3e0 Cam plictisitor Cugir-Lacul Canciu ... dupa care intelegi de ce se numeste "Poarta Raiului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Cam plictisitor Cugir-Lacul Canciu ... dupa care intelegi de ce se numeste "Poarta Raiului" Da, ai dreptate. Daca se trag lemne pe acolo, incepe sa nu mai fie asa plictisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salutare! Stie cineva cum o fi drumul pe aici? Ma refer la portiunile nasfaltate Traisteni-Sacele si Zizin-DN1A. Mobra mea e incaltata cu Metzeler Tourance, anvelope care nu sunt tocmai potrivite pentru noroi, dar pe un forestier se descurca decent. Daca sunt doritori care vor sa ma insoteasca Duminica, nu ezitati. Suna interesant traseul. Lasa un numar de telefon sa ne auzim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Done! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 3, 2016 Autor Share Postat Mai 3, 2016 Dupa ceva vreme revin si eu 2 trasee ce le-am facut in utlima vreme si care cred ca merita: Prima varianta. Horezu - Vaideeni - Varful lui Roman si retur https://goo.gl/maps/gL3oLSsKvgt Nu este cine stie ca distanta dar e frumos -- si sus de la varf puteti sa va plimbati pe acolo pe platouri ca's o gramada de drumuri. Inca mai e zapada pe drumuri, dar peste cota 2000m. Merge cu orice fel de cauciucuri cu ceva skill. A2a varianta -- diseara -- ca nu stiu prea bine track ul! » Post actualizat in 03 May 2016 08:06Am adaugat ceva tracuri de anul asta pe drive intr-un folder public -- poate mai ajuta pe altcineva https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1zVQj1-mMqR2RiNTkxX1VxMkk&usp=sharing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 (editat) Un traseu descoperit recent in Apuseni: Buces-Vulcan -> Plai -> Avram Iancu -> Bulzestii de Sus -> Baia de Cris Am pus si GPX-ul. O trebuit zipuit ca altfel nu m-a lasat forumul sa-l uploadez. Noi am fost dinspre Buces-Vulcan. Intrarea este pe DN74 undeva intre Buces-Vulcan si Matisesti, aproape de punctul in care se termina curbele de pe serpentine, spre Matisesti. Pana in Plai este un drum comunal, abordabil cu aproape orice pe uscat. Din Plai pana dupa Cris este asfalt. De acolo pana in Avram Iancu si dupa spre Bulzestii de Sus este drum pietruit. Este relativ usor numai ca scutura tare. In portiunea dintre Cris si Avram Iancu se trece fix pe langa Pestera Iancului. apuseni.gpx.zip Editat Mai 4, 2016 de Alexandru Moș Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 4, 2016 Autor Share Postat Mai 4, 2016 Vad ca se poarta...adaug si eu poze de pe traseul: Vaideeni - Vf Roman -- hai hui prin preajma -- Romanii de Jos. GPX-ul e in linkul de pe DropBox. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell Postat Mai 4, 2016 Share Postat Mai 4, 2016 ai uitat sa zici: cei foarte smecheri urca cu GS1150 si cu slickuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Salut! Ma bate un gand la un traseu pana pe Grindul Lupilor, prin Cheile Dobrogei. Sunt curios daca se poate ajunge la Gura Portitei pe uscat. A mai fost cineva? E planificat peste vreo doua saptamani, asa ca cine vrea sa dea un semn. Daca nu se ajunge la Gura Portitei, se merge in sus spre Enisala si pe urma in Delta pana unde se poate cu moto. https://www.google.com/maps/d/edit?hl=en&hl=en&authuser=0&authuser=0&mid=1LH04-Le4sJKRDi0mbQ045H8tGSo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinachos Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Salut Madaline, Nu se poate ajunge la Gura Portitei cu motorul si din cate stiu eu, pe Grindul Lupilor e rezervatie naturala. S-ar putea sa se lase cu amenzi daca te intalnesti cu cine nu trebuie. Dar o Dobrogea m-ar tenta si pe mine, iar despre Delta un traseu interesant ar fi asta . PS vezi ca nu merge linkul din postul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Nu se poate ajunge la Gura Portitei cu motorul Se poate daca se trece peste un stavilar, la Periboina. » Post actualizat in 05 May 2016 16:55 PS vezi ca nu merge linkul din postul tau Link-ul merge, dar nu este public. » Post actualizat in 05 May 2016 16:57 Zone strict protejate in Delta Dunarii: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate