dangerous Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Poate ma ajuta si pe mine cineva:vreau sa schimb bujiile la o yamaha yzf 750 si nu stiu cum sa procedez. multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Poate ma ajuta si pe mine cineva:vreau sa schimb bujiile la o yamaha yzf 750 si nu stiu cum sa procedez.multumesc anticipat!!! demonteaza tot ce-ti sta in cale sa ajungi la ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 Poate ma ajuta si pe mine cineva:vreau sa schimb bujiile la o yamaha yzf 750 si nu stiu cum sa procedez. multumesc anticipat!!! sal ! ordinea e urmatoarea : 1) saua 2) rezervorul 3) cutia filtrului de aer (cele patru coliere de la carb.si surubul din fata din apropierea jugului) 4) bobinele de inductie (cite 2 suruburi de 6 mm) 5) acuma poti ridica capacul (o bucata plastic neagra fixata cu suruburile de la bobina care are doua gauri patrate) 6) vezi sa nu tragi de cabluri (fisele de bujie) daca ai ridicat capacul boti ajunge la fise spor la treaba ... sper ca nu am uitat nimic n-am mai facut yzf-uri de vreo doi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 sal ! ordinea e urmatoarea : 1) saua 2) rezervorul 3) cutia filtrului de aer (cele patru coliere de la carb.si surubul din fata din apropierea jugului) 4) bobinele de inductie (cite 2 suruburi de 6 mm) 5) acuma poti ridica capacul (o bucata plastic neagra fixata cu suruburile de la bobina care are doua gauri patrate) 6) vezi sa nu tragi de cabluri (fisele de bujie) daca ai ridicat capacul boti ajunge la fise spor la treaba ... sper ca nu am uitat nimic n-am mai facut yzf-uri de vreo doi ani amigo, da' cati km faci tu pe an, bujiile alea tzin la infinit???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticalosu Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) amigo, da' cati km faci tu pe an, bujiile alea tzin la infinit???? sal ! nu "prietene" eu nu am yzf ! eu lucrez la o reprezentanta yamaha. oricum dupa "lista" de inspectii ar trebui schimbate la 12000 de km .....sincer sa fiu anul asta am facut vreo 5000 de km cu motorul meu asa ca ai "c-am nimerit-o" si nu,nu tin la infinit! la tipul meu de motocicleta se schimba la 4-5000 de km! Editat Decembrie 26, 2006 de ticalosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerous Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 sal ! ordinea e urmatoarea : 1) saua 2) rezervorul 3) cutia filtrului de aer (cele patru coliere de la carb.si surubul din fata din apropierea jugului) 4) bobinele de inductie (cite 2 suruburi de 6 mm) 5) acuma poti ridica capacul (o bucata plastic neagra fixata cu suruburile de la bobina care are doua gauri patrate) 6) vezi sa nu tragi de cabluri (fisele de bujie) daca ai ridicat capacul boti ajunge la fise spor la treaba ... sper ca nu am uitat nimic n-am mai facut yzf-uri de vreo doi ani multumesc frumos pentru sfaturi!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate