JCDenton Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Salut, Stie cineva ceva ceva de motoreta asta? http://olx.ro/oferta/suzuki-bandit-s-1250cc-ID2Afcn.html#6e9d14d3ff Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 De stiut n-o stiu, dar uita-te foarte atent pe la cadru, jug, bascula etc. Am fost pe punctul de-a ma tepui cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Are peste un an de cand sta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Poza 3 ,nu e foarte clara dar se vede cum are cadrul busit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Poze mai bine pe watsapp astea de pe olx zici ca sunt facute cu 3310 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 1, 2016 Autor Share Postat Februarie 1, 2016 Am primit si niste poze, m-am lamurit. Va multumesc de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Pai lamureste-ne si pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 cunosc motociclet, a venit stock din Italia,nu are nimic la cadru si pe nicaieru doar ca omu nu i-a placut si a modificat un pic fata,are toate piesele stock in garaj, se pot remonta oricand, toba mivv tot el a puso,unde vedeti voi probleme la cadru eu nu imi dau seama, este cadru cu vopsea originala metalizata si orice se duce si o vede isi da seama ca nu are nimic, nu mai vorbiti in lipsa de probe.....omul este plecat din tara si sta in garaj.................. » Post actualizat in 09 Feb 2016 22:39Poza 3 ,nu e foarte clara dar se vede cum are cadrul busit. din pacate acolo asa e modelat cadru ca sa poti scoate bujia afara........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate