CataVan Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 Buna seara, De curand un amic si-a cumparat un motor enduro mai vechi si am ramas uimit de usurinta cu care se actioneaza ambreiajul datorita sistemului pus pe cablu si anume "easy clutch".Date fiind toate astea,are cineva asa ceva de vanzare sau stiti unde se poate gasi in Romania deoarece am cautat si nu am gasit decat pe site-uri de afara la preturi destul de ridicate... Va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 La Moto-gear ai incercat? http://moto-gear.ro/sistem-reductor-forta-ambreiaj-moose-easy-pull-produs-3270.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 FM Racing, My moto. Pretul corect e 75-90 lei /index.php?/topic/706104-easy-clutch/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Februarie 2, 2016 Autor Share Postat Februarie 2, 2016 Am tot cautat si pana sa deschid topicul,cea mai mica oferta gasita a fost 190 de lei. Mircea iti multumesc din suflet pentru pont! De la 190 la 75 e drum lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 suna direct, sunt piese care nu le au pe site-uri, desi sunt pe stoc chiar.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aragon Postat Februarie 25, 2016 Share Postat Februarie 25, 2016 nu arunca bani nu merita ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 exista si menete care au o parghie imbunatatita cu 20-30% fata de cele de fabrica cred ca ajuta mult la un ambreiaj mai greoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate