Dimethylmercury Postat Decembrie 26, 2006 Share Postat Decembrie 26, 2006 (editat) Ma intereseaza pereche de plasticuri, care vin pe partile laterale a rezervorului de Simson. In poza sunt de AWO, eu caut de Sport. Dau bere/bani, altceva la schimb. Mersi. Editat Decembrie 26, 2006 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 mai greu sa le gasesti intacte .... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 pune de ij... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 27, 2006 Autor Share Postat Decembrie 27, 2006 pune de ij... Nu vreau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Ma intereseaza pereche de plasticuri, care vin pe partile laterale a rezervorului de Simson. In poza sunt de AWO, eu caut de Sport. Dau bere/bani, altceva la schimb. Mersi. daca imi dai rezervor de ij(din ala lacrima)ti le dau pe ale mele..sunt stare fffff buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 28, 2006 Autor Share Postat Decembrie 28, 2006 Din pacate nu am de unde sa-ti fac rost. Daca cumva ai renunta la ele pe bani, poate ne intelegem. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzz Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 daca imi dai rezervor de ij(din ala lacrima)ti le dau pe ale mele..sunt stare fffff buna sal. am un rezervor de ij semipregatit de pus pe simsonel ad e decupat v-ul la cadru si trebuie date gaurile de prindere. daca va intereseaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate