ChrisRR Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) Accident moto in mun. Brasov, la intersectia strazilor Harmanului cu Vlahuta, Matiz cu motocicleta. Vineri, 19 februarie 2016, ora 17:00 Nu cunosc alte detalii. Editat Februarie 19, 2016 de ChrisRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Exact genul de masina/sofer de care ma feresc in trafic.. Anyway, sper sa nu fie ceva grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan.Andrei Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Exact genul de masina/sofer de care ma feresc in trafic.. Anyway, sper sa nu fie ceva grav. Eu am boala cu Peugeot-urile si taxi-urile de la Pelicanu' ... on-topic: din poza nu pare sa fie ceva foarte grav. Probabil o mica atingere dar, daca ai ghinion tot poti sa te trezesti cu un picior rupt. Sper sa fie ok rider-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geobret Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Riderul e ok, lovituri usoare si mobra putin sifonata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Exact genul de masina/sofer de care ma feresc in trafic.. Anyway, sper sa nu fie ceva grav. Logan MCV cu girofar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) Ce motor este? Anul asta fac o statistica sa vad cate r6 vs restul. Editat Februarie 19, 2016 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 R6 2006. Riderul e ok, putin lovit in orgoliu. Mobra cu daune minimale, capac alternator crapat, scarita rupta, julituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 (editat) bine ca este ok... orgoliul ......mai lovit este buzunarul lui Editat Februarie 19, 2016 de TDMANDI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedFox200 Postat Februarie 19, 2016 Share Postat Februarie 19, 2016 Rezolva asigurarea. Chiar daca nu s-au atins, politia a dat castig de cauza mobrei, pentru ca matizul era deja in banda, dupa semnul de cedeaza trecerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalexu Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Ce motor este? Anul asta fac o statistica sa vad cate r6 vs restul. Sper ca pentru mine sa fie ultima aparitie in statistica ta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Sper ca pentru mine sa fie ultima aparitie in statistica ta ! Sper si eu ,din toata inima . Imi cer scuze ca nu stiu care din baietii accidentati esti dar presupun ca ai scapat relativ bine din moment ce esti pe aici , butonand.Am dat atentie numai la modelele implicate. Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalexu Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Eh .. se mai intampla cand se umfla matizu respect deacuma )) . Ii mai dam si lui taz munitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate