Ravenitza Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Facem, important e sa ne strangem macar prima data Adda, tu cand poti veni cu Bogdan ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Am vaga impresie ca ne va raspunde diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Eu pot veni la orice ora, astept mesaj aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 Noi suntem plecati fix acum, de venit ajung eu Bogdan slabe sanse ca nu e mare fun intalniri, plus pitica trebuie sa stea cu cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 (editat) Noi suntem plecati fix acum, de venit ajung eu Bogdan slabe sanse ca nu e mare fun intalniri, plus pitica trebuie sa stea cu cineva Ok, dar in general cand poti veni? Incercam o intalnire saptamana viitoare pe data de 25 august (joi), in parcare la MAN pe Drumul Garii, la ora 18.30-19.30? Editat August 19, 2016 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 19, 2016 Share Postat August 19, 2016 eu sunt de acord, saptamana viitoare joi dimineata planuiesc o fuga la Urgente la Floreasca sa donez sange, sper ca pana seara sa fiu fresh sa ma pot tine de coarne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 21, 2016 Share Postat August 21, 2016 Hello otopeniarii si nu numai Joi la 18.30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Eu ajung, sper sa mai am ceva sange in mine facem grup pe whats up sa fie mai usor de anuntat daca ajungem/nu ajungem etc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Incerc sa ajung si eu. Daca nu, facem duminica o plimbare? eu planuiesc ceva serpentine pe duminica dimineata. De obicei plec devreme ca pe la 1-2 sa ajung acasa. Sunt deschisa la propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Incerc sa ajung si eu. Daca nu, facem duminica o plimbare? eu planuiesc ceva serpentine pe duminica dimineata. De obicei plec devreme ca pe la 1-2 sa ajung acasa. Sunt deschisa la propuneri. Eu nu cred ca pot merge duminica, dar poate vorbim mai multe joi la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian_S Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 As incerca sa ajung si eu. Oarecum din zona Strada Garii ramane ca punct de intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 in parcare la MAN acolo, habar nu am strada, stiu sa ajung acolo, enough for me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip789 Postat August 22, 2016 Autor Share Postat August 22, 2016 Salutare, Ehehe dar ce de activitate.... Ma bucur sa vad in sfarsit reactii multiple dupa atata vreme. Care-i planul pt joi la 18:30, in sensul ca dupa ce ne vedem pe unde o intindem? Nu stiu daca pot ajunge joia asta pt ca am ceva planificat incepand cu ora 18:00 insa pt viitor pare f interesant. Referitor la locatie, pentru viitor, pentru a face asteptarea mai placuta in sensul sa poti si consuma ceva, daca vi se pare ok ne putem vedea un pic mai in fata la Lukoil, este suficient loc si au si bar acolo. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Ne vedem diseara la 18.30-19.30 in parcare la Man, strada Drumul Garii, da? De aici vedem unde mergem la un suc, stabilim la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 De principiu, eu ajung, see you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Ajung si eu 18:30 » Post actualizat in 25 Aug 2016 17:01Mi-a parut bine ca v-am cunoscut, si rau ca nu v-am insotit la suc. Poate data viitoare voi avea mai mult timp. Ravenitza poate imi dai un sms ca sa am macar un contact de-al vostru.Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian_S Postat August 25, 2016 Share Postat August 25, 2016 Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung, am avut ceva de munca si de-abia acum am terminat. Stau pe faza pt data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 (editat) Si eu ma bucur ca v-am cunoscut. Noi suntem deschisi acestor intalniri. Daca e ok cu toata lumea pastram intalnirea joi pe la aceeasi ora, dar sa ne intalnim la Lukoil sau tot la MAN? Ideea e ca ar fi frumos sa mergem mereu la un suc dupa, prin Otopeni sau Bucuresti, ca altfel vin pe jos next time ) Am adaugat si cateva poze. » Post actualizat in 30 Aug 2016 16:13 Ola otopenarii si nu numai! Ne vedem din nou joi, in jurul orei 6.30-7? Editat August 31, 2016 de Ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Maine, same hour same place ? sau mutam locul in benzinaria Lukoil ca sa nu ne mai prafuiasca conservarii iar in loc de 18:30 cu 19:30 sa stam pana la 19:00 si apoi sa plecam la invartit roata ? Ravenita si cu mine am cam avea chef de ceva dulce, I know a place undeva aproape de Podu Grand unde se mananca prajituri bune rau, dupa sau inainte daca la oameni le e foame putem sa mergem sa mancam si o pizza ceva ? Sariti cu ideile si sa vedem cine se aduna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 De data asta eu nu va pot incurca, treburi multe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Pacat... Adda vii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M800 Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 Daca reusesc sa scap va anunt, dar in Bucuresti nu vin nici batut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 A facut cineva grupul pe whatsup? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 A facut cineva grupul pe whatsup? Nup, intai sa ne mai strangem si poate apoi. Joia trecuta in afara de mine, b52izgodlike si Catalin, nu a mai venit nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate