JMoto Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 CE filtru de aer sa las pe moto. Ala rosu din poza sau ala alb. Ala rosu Cred ca e sport. Ala alb este hilfo si e nou. Ce părere aveti ? Precizez am toba sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Din poze pare Srad,asa ca poti pune pe care vrei,cel sport are avantajul ca nu-l vei mai schimba niciodata,si cand vrei sa fie nou..il scoti,spalat incarcat si gata..ai filtru nou iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 12, 2016 Autor Share Postat Martie 12, 2016 Pai il aveam montat deja pe ala bmc. Si m cumpărat si hilfo nou ca nu am stiut ce am sub capota ), ms tng. Da e srad. Deci tu zici sa il spăl pe ala sport si sal pun la loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Daca este 600, ca nu-mi dau seama,..fiind pe carburatie,ar depinde putin de vacum,asta inseamna ca mai bun ar fi cel stok,dar are ram air si nu mai conteaza..deci eu as merge pe cel sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 12, 2016 Autor Share Postat Martie 12, 2016 Da este 600. Ok voi merge pe sport. Ms tng ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 Dar filtrul ala sport e uns? Ca nu pare... ori e proaspat curatat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JMoto Postat Martie 13, 2016 Autor Share Postat Martie 13, 2016 ăă.. Nu tocmai ce l-am scos dupa moto. Sta de ceva timp. Nu e curatat o sa il curat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 Ideea e ca, daca a fost folosit, trebuie sa fie murdar. Daca inca e curat dupa folosire mai lunga, inseamna ca nu a fost uns... si nu a filtrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 13, 2016 Share Postat Martie 13, 2016 BMC, deci sport, plus rejetting daca ai carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate