Sari la conținut

HELP! Yamaha virago 750 sau honda vf 750 c?


etarulescu
 Share

Postări Recomandate

Inaltime,greutate? Ambele sunt faine,magna este ceva mai scumpa dar si primesti mult mai mult ca performanta,costurile de intretinere sunt putin mai mari la magna. Uita-te pe YouTube sa iti faci o parere,poate gasesti una sa te invarti putin. Eu unul as merge 100% pe magna,este mai mult decat suficient pentru mers in 2,nu te plictisesti imediat. Am uitat sa intreb ce experienta ai?

Editat de Sabin_gabriel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut cativa ani virago 535, altia ani comuniste, cand eram mic destule scutere, vitezane, etc...... !, 178 cm, 87 kg. Honda arata impecabil insa e din 86 virago e din 90 si ceva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles :)

M-am urcat in toamna pe 2 750 virago,datorita lipsei comenzilor avansate m-au chinuit(am 1.84). In schimb foarte faine la mers,chiar si la mers in 2 a fost suficient pt mine(95kg) si nevasta(51kg),aspect placut,fara radiator(pentru mine este un plus). In schimb pe magna am mers doar pe una din 94, difera aspectul fata cea din anul mentionat de tine. Ca idee mi s-a parut o bestie, performante de sportiva pe chopper(mai putin franele). Magna este altceva, un vis pentru unii,are mult de oferit, 4 evacuari,cuplu in prostie,fun. In schimb rezervorul cam mic pentru gusturile mele,dar compenseaza din plin cu altele. Repet,fa test drive. Depinde intr-un final de buget,ce bani iti raman sa o faci "a ta" si bineinteles de starea fiarelor pe care le gasesti. Presupun ca cea mai sigura varianta ar fi virago. Am un prieten care avea una cu peste 120000km.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Magna all the way ! unii vor zice ca pierde putin din feeling din cauza sunetului, nu mai suna ca un v2 (e V4, suna mult mai rotund). Poate poti imbunatati sunetul lasand tobele goale, pe mine unul nu m-a prea interesat aspectul asta.

Dar primesti atat de multe in schimb, eu dupa aproape un an pe magna, nu regret nicio secunda alegerea, recomand cu 10 maini :) Bafta!


» Post actualizat in 26 Mar 2016 09:18

dezavantaje la magna ar fi - cum a spus si colegul de mai sus - rezervorul relativ mic, ai o autonomie de cca 180- 200km pana dai de rezerva; e pe lant, banuiesc ca viroaga e pe cardan. In plus, e si foarte greu accesibil lantul pentru curatare si ungere, dar te obisnuiesti cu asta. Filtrul de aer e cam scump, nu prea gasesti decat K&N care e cca 200 ron dar e pe viata, odata il schimbi dupa care il poti spala si unge anual. In rest nu cred ca e neaparat mai scumpa ca alte mobre.

Cu toate astea, dupa cum ziceam, nu regret deloc alegerea facuta, sunt super multumit de mobra.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

atat iti zic..nu fii carcotas la anul de fabricatie..pe vremea aia se faceau lucruri de calitate...fara moarte....am avut motoare din anii sfarsit 80 care aratau si mergeau mai bine ca motoare din sfarsit de 90.....cand mi-am luat honda ntv vanzatorul avea si o magna din 87,mama mamaa ce bestie,ce bine arata,ce bine mergea............in rest,avantaje dezavantaje le-au enumerat colegii mai sus (lant vs cardan,consm un pic mai mare honda decat yamaha,si rezervor ceva mai mic la honda,in rest,numai de bine)...succes

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai este si intruderul de 750-800 volusia. Trage de rupe! Cuplu mare. Cardan. Consum de rușine, 4-5% două persoane, bagaje la maxim!! Urcă până în 140 de zici k e sportivă. Extrem de fiabila!

 

Ca minus, rezervor mic dar se poate face altu mai mare.

 

Bicicleta mică..nu este masivă.

 

Șeaua spate f mică..

 

Pret mare, dar e ok la revânzare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

corect,si eu uitasem,magna pe lant s-a produs din 94 avand motorul de vfr750,cel din 80 pana in 93 e motorul de vf750f interceptor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...