Garcya Posted Friday at 08:02 AM Author Share Posted Friday at 08:02 AM Acum 4 minute, einstein1984 a spus: https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-12/u-k-businesses-drowning-in-red-tape-under-brexit-border-rules da, la telefoane e normal sa apara si vama, ca sunt din china. Cum sa fie din China? Nu are legătură, știu la ce te referi cu producția, dar orice iti comanzi și are valoare mare platesti, indiferent de unde a fost produs sau cu ce materiale. Dacă în comanda dvs. sunt bunuri personale, obiecte deja uzate (second hand) sau cadouri cu valoarea declarată a acestora până la valoarea echivalentă a 45 euro, comanda nu necesită impunerea de taxe vamale. Pentru valori declarate între 45 - 700 de euro, autoritățile vamale impun o taxă forfetară de 2,50% (plus TVA), în funcție de categoria bunurilor vămuite. 2. Cumpărăturile făcute pe internet, bunuri noi, cu valoare până la suma echivalentă a 150 de euro – care sunt însoțite și de dovada de achiziție - nu necesită impunere de taxe vamale. Daca bunurile vor depasi va valoare suma echivalentă a 150 euro, atunci destinatarul va plăti taxe vamale, inclusiv TVA-ul local la import (19% pentru România Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts