CeReBralF3 Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 sau poate iti doresti un KTM Adventure 2002!:-) Discutam la pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Ia un transalp si gata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 Eu zic sa mai astepti oleaca... poate nu iti mai trebuie. Cauti de 4 luni, mai trec vreo 2 si gata sezonul ca vine toamna... Pai sa mai astepte, conform folclorului, iarna sunt preturile mai mici la motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iulie 7, 2016 Share Postat Iulie 7, 2016 (editat) Pai sa mai astepte, conform folclorului, iarna sunt preturile mai mici la motoare Dupa experienta mea intre preturile din Decembrie si cele din Iunie diferentele sunt de ~ 15%-20%, ma refer la pretul cerut. Constatarea am facut-o comparand preturile din anunturile de pe siteurile locale de vanzari precum si mobile.de. Pana la urma orice mit are si un sambure de adevar. Editat Iulie 7, 2016 de Adixgl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate