Sari la conținut

Madalin Pribu

Super Membru
  • Număr conținut

    591
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    madapribu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki V-Strom DL 1000
  • Numar Moto
    B996SZK

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F 650 Funduro

Vizitatori Recenți Profil

1.040 citiri profil

Madalin Pribu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Eu zic sa va mai ganditi putin inainte sa puneti cauciucuri mai late pe moto. Nu e vorba ca nu intra. Si eu, cand aveam BMW F650, mergeam cu 110 fata 150 spate, chiar si cu cele cu crampoane. Nici o problema din punctul asta de vedere. Pana in momentul in care am iesit la o tura cu un director de la o firma de asigurari, motociclist si el, si a vazut din spate ca am cauciucul mai lat. Mi-a explicat omul ca moftul asta estetic ma va costa scump in caz de accident, Doamne fereste! De ce? Pentru ca daca asiguratorul constata ca anvelopele nu au caracteristiticile celor din carte, aici incluzand latimea si inaltimea, nu se despagueste nimic. E fix ca in cazul producerii accidentului cand esti sub influenta bauturilor alcoolice. Indiferent de circumstante, tu esti de vina.
  2. Nu stiu cum e la tine, dar la mine, la Suziki V Strom 1000, gradatiile alea patru sau cinci, se sus, se deplaseaseza daca rotesc surubelel din capul telescopului. Cand se vad toate patru sau cinci, nu stiu cate ai, suspensia e moale. Cand strangi normal, adica insurubezi, toata chestia aia se duce in jos si suspensia se intareste. La mine merge sa le srangi sau slabesti cu o moneda de 50 de bani. Din ce vad eu acolo, ti-ar trebui o surubelnita. In nici un caz nu are legatura cu surubul de jos, de la discul de frana.
  3. Pe week-end se anunta o ieseala la un gratar. Nu stiu unde dar ne strangem si ne dam cu parerea. Cine se mai baga? In afara de Vlad care cred ca nu o sa rateze.?
  4. Poti sa mergi linistit. Pe 650 aveam si eu Karoo 3 cu 110 fata 150 spate.
  5. Foarte tare jucaria. Dar ce dracu faci cu ea? Sari de la una la alta de zici sa esti foca. Neam prost!
  6. Cum sa nu te luam? Aia cu rebrenduita era o gluma. Ca la intalnirea Aprilistilor au fost de toate, Honda, BMW, Suzuki. Si, ca sa fie in ton cu intalnirea, zicem ca sunt tot Aprilii dar facute in Germania, Japonia, UK.
  7. Ziceam ca la Lepsa, ultimul week-end din august. Dar, in mod clar, eu voi ajunge in zona mai devreme ca sa vad cateva pensiuni si sa aranjam pentru atunci. Poate merem impreuna.
  8. O tura de vreo 400 km cu Vlad, Ticu si sotia lui Carmen, pe Triumph Tiger 800 XC (tot Aprilia, dar rebrenduita). Campulung, Berevoiesti, Curtea de Arges. Multumesc si pe aceasta cale pentru grila de faruri!
×
×
  • Creează nouă...