psycho_vox Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 (editat) Azi dimineata eram vesel k am reusit sa merg cu motorul la servici...acum m-am prins ca asta nu e vreme de mers cu motorul. Partea nasoala e ca a trebuit sa pic sa imi dau seama de asta. Acum 30 min mergeam de la Obor spre Muncii. La Iancului dau sa opresc la semafor.... imi fuge fata pe polei, dau drumu la frana se mai redreseaza putin si vreau sa franez dinou. N-am mai apucat. S-a dus pe partea dreapta vreo 5-6 metri si s-a oprit fix intre masina care statea la semafor si o masina parcata fara sa atinga nici una din ele. Parte buna e ca am avut doar ~30 Km/h cand s-a intamplat si eu am rams in picioare. Motorul a scapt doar cu o zgarietua mica pe toba si capacul dreapta putin raschetat si eu cu o zgarietura pe piciorul stang. Oricum acuma stiu ce e timpul sa-l bag la iernat Si pana la primavara <- vin fiert si mers cu ratb-ul Editat Decembrie 28, 2006 de psycho_vox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 aveti grija cu mersul iarna...e periculos pt masini dar pt moto... Bine ca esti OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Sorry to hear that Oricum, totul e bine cand se termina cu bine. Chiar m-am mirat cand am vazut motociclisti si scuteristi pe temperaturile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 frana spate = good frana fata pe umezeala , polei , nisip ,etc = not good ps. voua nu va e frig pe vremea asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 eram in zona aia la ora aia dar nu te-am vazut. Pune cauciucuri de enduro sau cu profil asemanator. Oricum in seara asta era gheata pe sosea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Cand o sa realizati ca profilul cauciucurilor nu va ajuta la temperaturi extreme? Profilul e bun pe noroi, pe zapada si pe ploaie sa impiedice acvaplanarea. Pe asfalt umed, polei, uscat la temperaturi negative e la fel de ineficient ca si un slick. Cauciucul de iarna e facut special sa nu se faca beton la temperaturi sub zero. Aici e vorba strict de rigiditate/maleabilitate. Ca au si profile mai agresive pentru zapada, asta e abia pe planul secund. Am vorbit numai despre cauciucuri de masina pentru ca de moto nu am vazut pana acum de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 Cand o sa realizati ca profilul cauciucurilor nu va ajuta la temperaturi extreme? Profilul e bun pe noroi, pe zapada si pe ploaie sa impiedice acvaplanarea. Pe asfalt umed, polei, uscat la temperaturi negative e la fel de ineficient ca si un slick. Cauciucul de iarna e facut special sa nu se faca beton la temperaturi sub zero. Aici e vorba strict de rigiditate/maleabilitate. Ca au si profile mai agresive pentru zapada, asta e abia pe planul secund. Am vorbit numai despre cauciucuri de masina pentru ca de moto nu am vazut pana acum de iarna. cauciucurile cramponate au de obicei o compozitie moale. Pt frig incearca cauciucuri de comunista, merg super bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 bine k ai scapat usor. io am bagat-o acum 2 zile la garaj dar nu pt k am cazut ci pt k am racit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 frana spate = good frana fata pe umezeala , polei , nisip ,etc = not good ps. voua nu va e frig pe vremea asta ? Pentru frig exista echipament. Ce frana spate...??? Parerea mea e ca pe polei nu se poate merge...adica e IMPOSIBIL ,oricum ai manevra'o...pe gheatza nu poti merge fara sa cazi... Exista alte pareri ? Poate altzii pot... Eu am lasa't o din cauza ghetzii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Imi pare rau ca a trebuit sa cazi ca sa iti dai seama ca nu prea mai e de mers cu motorul. Cine vorbea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Pentru frig exista echipament. Ce frana spate...??? Parerea mea e ca pe polei nu se poate merge...adica e IMPOSIBIL ,oricum ai manevra'o...pe gheatza nu poti merge fara sa cazi... Exista alte pareri ? Poate altzii pot... Eu am lasa't o din cauza ghetzii. se poate merge, dar cu atentie maaaare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Curieristii pe scutere merg si pe frigurile astea. Nebunii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 frana spate = good frana fata pe umezeala , polei , nisip ,etc = not good ps. voua nu va e frig pe vremea asta ? corect.dar asta din pakate se invata cazand..yo la prima frana fata pusa pe iarba uda am fost jos,nici n am styut ce s o intamplat,parca m o lovit ceva. asa am invatat ce e aia o suprafata nesigura pt moto.apoi n am mai avut probleme,kiar mergand nebuneste pe pietris proaspat pus pe drum de tara,gros de 10-15 cm,unde trebuia sa turezi k altfel akolo ramaneai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Eu am mers in FIECARE zii cu motoru de 1 luna incoace,si am nimerit acu cateva zile o portiune de 100 de m unde era soseaua patinoar am strans tare din buci,n-am facut nici macar o miscare,daca punea ala din fata frana beleam matzul dar am avut noroc,azi inainte sa ajung akasa cand sa urc dealul de la mine de la bloc mi sa dus de poponeata intro parte si in alta k am accelerato putin prea tare dar in rest nu am avut probleme,chiar deloc pot sa zic....oricum prefer asfaltul cald si uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate